Geir Sneen

0 av 2000

Venteliste

3 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Geir Sneen er en av 607 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Geir Sneen

Blandet opplevelse

Har hatt Geir Sneen som fastlege i 4+ år. De siste årene synes jeg han har vært veldig mye borte. Hvis han er tilstede på kontoret er han derimot rask og flink. Ingen ting å utsette på hans kvalifikasjoner. Forbedringspotensiale? Ja, det har alle.. Litt mer sympatisk.. Ikke vær avvisende. Det er en grunn til at man har møtt opp.. Men stort sett ok.

Jeg vil si at jeg bruker Lillegrensen legesenter, ikke Geir Sneen. Man får ofte en annene lege hvis man må ha time på dagen. Det er jo forsåvidt ok..

Mangler evnen til kommunikasjon

Jeg har byttet fastlege etter uttalige legebesøk hvor jeg har gått ut døren og følt meg svært dårlig behandlet. Han har alltid svært dårlig tid, virker totalt uinteressert i det du sier, snakker i munnen på meg, flirer av meg. Veldig usympastisk og uinteressert lege.

Meget god fastlege

Har hatt Geir Sneen som fastlege i 6 år.
Er meget godt fornøyd. Han lytter til det jeg har å si og ser på meg og ikke på datamaskinen. Får alltid raskt time.

Meget bra.

Blir hørt og tatt på alvor! God komunikasjon. Lytter, Aktiv i samtalen. Initiativrik.

Uten tvil min fastlege.

Jeg har vært hos Geir siden våren 2005 fra anbefaling fra en av hans venner. Jeg har bare godord å si om ham. Han er interessert, oppmerksom og fokuserer på deg som pasient uansett hvor fullt venterommet måtte være. Det er også greit å få time hos ham hvis det trengs innen kort tid. Det som merkes er at han har livserfaring og dedikasjon til sitt yrkesvalg. Han vet at tilværelsen består av glede og fortvilelse. Og veldig viktig for meg: Han er meget kulturelt interessert og belest.