Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lille Grensen Legesenter
Ikke til å anbefale
Lege: Trond Daae-Johansen SkrevetTrond har vært min fastlege i mange år. Virker ikke alltid seriøs i sin jobb. Følger ikke opp, ignorerer bekymringer. Kan ikke anbefale å gå til han.
En fastlege som ikke lytter – styr unna Ander Faaberg
Lege: Anders Faaberg SkrevetEtter min erfaring er Ander Faaberg den desidert dårligste fastlegen jeg har hatt. Konsultasjonene bar preg av at han var mer opptatt av å snakke enn å lytte, noe som gjorde det utfordrende å få frem det jeg faktisk trengte hjelp med. Han fremsto som arrogant og ignorant, og jeg opplevde ham som lite profesjonell i sin tilnærming.
Det er nesten absurd å si det, men enkelte ganger opplevdes stemningen som amper – noe jeg aldri før har erfart i møte med en lege. Jeg går sjelden til legen, og når jeg først gjør det, er det fordi helsesituasjonen min har nådd et alvorlig nivå. Derfor er det desto mer frustrerende å møte en lege som tilsynelatende ikke tar pasientens helse, og særlig psykisk helse, på alvor.
Han virker altfor komfortabel i sin rolle, noe som gir en uheldig distanse til pasienten. En fastlege skal være en trygghet og en støttespiller i helsevesenet, men dessverre har jeg aldri følt meg ivaretatt i møte med Faaberg.
Anbefales!
Lege: Anders Faaberg SkrevetRett på sak, kunnskapsrik og behagelig. Hører på pasientene sine og ønsker å finne beste løsning. Kan være litt direkte, men dette oppleves kun som at han kan faget sitt.
Grundig fysisk undersøkelse
Lege: Sebastian Doricic SkrevetJeg oppsøkte han med en pinlig problem, og han håndterte det nesten helt fint. Han sa ikke så veldig mye kleint, og lo bare litt for å lette stemningen antar jeg. Han virket egentlig ganske rolig, og snakka om helt andre ting. Alt i alt en jeg kan absolutt anbefale ham hvis du trenger en lege som nesten ikke lar seg påvirke av pinlige situasjoner. Fikk gjort ting fort.
Kan forbedres:
Lege: Geir Sneen SkrevetKommunikasjon, service og seriøsitet. To personer tilgjengelig i resepsjonen, men ingen av dem så meg da jeg sto og ventet. Jeg ba legen om henvisning til gynekolog for å bytte spiral via Helsenorge. Men da jeg kom dit var han klar til å bytte der og da. Jeg måtte selv gjenta ønsket mitt om hevisning til spesialist og lese høyt for legen instruksjonen på pakken fra apoteket (tidsangivelse for bytte ift syklus). Rot med faktura som jeg måtte mase for å få ryddet opp i.