Hedda Solerød
Jeg har hatt Dr. Solerød som fastlege i langt over 20 år. Med et sammensatt og komplekst sykdomsbilde, føler jeg meg sett, lyttet til og tatt på alvor. Kanskje innser man ikke rekkevidden av hva man har i en fastlege, før legen av ulike årsaker en dag ikke er tilstede på sitt kontor. Kjenner på dyp takknemlighet over å ha Dr.Solerød som fastlege, og håper hun vil fortsette i mange år.
Føler meg godt ivaretatt og blir lyttet til. Jeg har ingen sykdommer av betydning, men har fått gode råd i forhold til en sunnere livsstil.
Har fått rask betjening digitalt hva angår resepter og andre ting som kan tas digitalt.
Jeg har hatt Solerød som fastlege i 20 år og har bare gode erfaringer med henne, både for meg selv og barna våre. Hun lytter til hva jeg sier og er løsningsorientert og kunnskapsrik.
Jeg hadde denne fastlegen tidligere. Min ærlige erfaring er at hun ikke er like interessert i alle pasientgrupper. Fikk dårlig Informasjon, oppfølging og hjelp da jeg ble svært syk,
Veldig hyggelig, ivaretakende og flink lege. Føler meg alltid trygg og komfortabel hos henne. Hun er kunnskapsrik og gir gode råd, og jeg føler at hun bryr seg om meg, at jeg ikke bare er et nr i rekka. Anbefales!