Eva Marianne Sponnich
Jeg har Eva Marianne Spoonich som fastlege, og hun er den beste legen jeg noensinne har hatt!
Hun er en god lytter, forståelsesfull og ellers en meget dyktig lege på alle måter.
Kan anbefales på det varmeste.
Har vært lege for barna i flere år, men syns behandlingen har tapt seg.
Vet at hun i utgangspunktet er både flink og dyktig, men i den senere tid oppleves legekontorets «ensakspolitikk» ekstremt rigid, og det virker ikke som det er mulig å se helheten i pasienten når man kun kan ta opp en problemstilling av gangen.
I tillegg har vi opplevd at diagnose omtrent er satt før undersøkelse, hvorpå det føltes som det kun ble undersøkt for symptomer som sammenfalt med diagnosen hun hadde sett for seg.
Bytter fastlege fordi det er vanskelig å føle seg ivaretatt.
Omsorgsfull, dyktig, empatisk og tar seg god tid! Hun har alltid tatt meg på alvor og fått meg til å føle meg trygg og viktig! Veldig glad for at jeg har henne som fastlege!
Min sønn og jeg er kronisk syke. Etter å ha byttet fastlege flere ganger, fant vi henne. Hun er dyktig, engasjert og medmenneskelig. Hun er veldig flink til å sette seg i vår situasjon, og studerer sykdommer. Føler meg trygg og ivaretatt.
Har hatt Eva som fastlege i mange år - både mine 2 barn og jeg. Hun er en varm, god og ikke minst dyktig lege. En periode (da hun var til spesialisering) hadde vi en annen fastlege, men byttet fort tilbake til Eva da hun var på plass igjen. Er ikke ofte hverken mine barn eller jeg er til lege, men veldig betryggende å ha en fastlege som er så opptatt av pasientens ve og vel!