Georg Stang
Jeg har aldri hatt en så fabelaktig lege, så delaktig i pasientens diagnose og så villig til å hjelpe samt følge opp.
Anbefaler Georg Stang på det sterkeste. Kunne ikke hatt en flinkere lege.
Jeg synes Georg Stang er en god lege, han tar seg tid og tar dine plager på alvor. Han er grundig når han gjør utredning, setter pris på en lege som faktisk er fortsatt nyskjerrig og gir deg følelsen av at han virkelig vil finne ut hvorfor du er syk. Gir gode råd og hjelper deg.
Kan anbefale han
Uforskammet, brysk og unødvendig frekk; det var mitt første og siste møte med Georg Stand som fastlege. Han var fullstendig klar over at jeg kun hadde fått ham som fastlege grunnet at jeg byttet til hans vikar, og ikke ble med over da hun startet egenfastlegepraksis. Allikevel behandlet han min forespørsel, som var av svært viktig karakter, men kun besto av 20-30 minutter papirarbeid, som en fornærmelse, da han skulle ha sommerferie etter denne dagen.
Jeg hadde da ventet i 4 eller 5 arbeidsdager på å i det hele tatt få time hos Dr. Stang.
Helt ok om du skal sjekke en føflekk, ikke en mann jeg vil delt antydning til problemstillinger i mer sjelelig retning.
Jeg valgte dette legesenteret primært pga. beliggenheten. Det er også grunnen til at jeg bytter legesenter og fastlege. Dr. Stang er en dyktig lege, som tar seg tid til å sette seg inn i pasientens symptomer. Han har meget raskt stilt korrekt klinisk diagnose på mine problemer, og fulgt opp prøveresultater personlig. Han har en god porsjon humor, og blander gjerne dette med behandling/spørsmål angående din almenntilstand. Dette kan faktisk være en fordel da svarene fra pasienten ofte vil komme uten betenkningstid. Hvis du foretrekker en gravalvorlig lege som ikke deltar i samtalen eller en med en tilnærmet moderlig empati (psykolog?) bør du se etter en annen.
Jeg går svært sjeldent til lege, så selv om jeg allerede har hatt G. Stang som lege i årevis, har jeg likevel ikke vært der mange ganger. Men de gangene jeg har vært innom har jeg imidlertid alltid blitt godt mottatt og fått god hjelp. Stang er en dyktig lege som finner problemet raskt, og henviser videre dersom nødvendig. Han er dessuten en svært sympatisk kar, og tar seg gjerne tid til å snakke litt om løst og fast. Jeg er strålende fornøyd.