Svein Stiksrud
Svært fornøyd med Svein Stiksrud. Seriøs, kunnskapsrik, tillitsvekkende. Anbefales på det aller varmeste
Presis, konkret og seriøs. Tar pasienten på alvor og bruker tid når det er nødvendig. Effektiv uten for mye "snikk snakk" - passer meg utmerket.
Jeg har vært hos Stiksrud i 14 år og har alltid vært fornøyd. Ok, han er ikke lettest å få time til på dagen, men svært effektiv samtidig som han hører på det jeg har å si. Virker veldig faglig dyktig. Anbefales dersom man ikke er på utkikk etter en lege som har all verdens tid og aldri er forsinket. Ikke den legen i Norge med flest kunder uten grunn(det ser jeg i hovedsak som en positiv ting)
Han har ofte dårlig tid. Sier ofte at ting går over av seg selv. Føler at jeg får ikke den hjelpen og sympati som jeg skulle ha fått.
Svein Stiksrud har vært min faste lege i atten år, og jeg opplever ham som svært dyktig, alltid faglig oppdatert, trygg, tillitvekkende og effektiv.
Han er kanskje ikke en "holde-pasienten-i-hånden"-lege, men han er til gjengjeld en tydelig, løsningsorientet og handlende lege. En av de tingene jeg setter mest pris på ved Svein Stiksrud er at han ikke tilbyr enkle løsninger på sammensatte problemer, men heller hjelper deg å finne en løsning som fungerer på lengre sikt - selv om det tar mer tid og krever større innsats, også fra pasienten selv.
Faglig sterk også når det gjelder psykiske og psykososiale lidelser - ikke nødvendigvis den første til å skrive ut antidepressiva eller vanedannende medikamenter, snarere den som hjelper pasienten å finne adekvat hjelp hos psykolog der slik hjelp er rett vei å gå.
Omsorgsfull, på en kontant og tydelig måte.