André Storm-Larsen

Autorisasjon (1997)

André Storm-Larsen er en av 605 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av André Storm-Larsen

Ikke en god opplevelse

En lege som ikke tok meg på alvor og som laget egne historier om hvorfor jeg hadde de smertene jeg hadde og hvorfor jeg slet psykisk. Skal aldri mer til han.

Effektiv og hyggelig

Han var meget hyggelig og kunne sakene sine. Liker meget godt at det holdes saklig og at ting går fort, var inn og ut på 10 minutter og fikk svar på alt. Eneste som trakk ned er åpningstider, men det gjelder alle leger når man jobber fast dagtid selv.

Ikke blandt de beste

Han har aldri nok tid, alt skal bli gjort så fort og kort som mulig. Aldri presis, mye ventetid. Er også til tider arrogant og ofte dårlig til å lytte. Må ofte gjenta hva problemet faktisk er.

Han forventer at pasient skal ta på seg hans oppgaver, som blandt å få tak i dokumenter fra tidligere lege osv.

I tillegg er legesekretæren uvennlig, sitter alltid på telefonen sin og er ofte frekk. De er i tillegg VELDIG dårlig på å svare på telefonen samt sende ut/informere om prøveresultater.

Ville ikke anbefalt.

Grei, men travel

Har ikke noe negativ å si om han, bortsett fra at han har det ganske travelt - enkelte ganger kom han for sent til time og kuttet samtalen vår (noe som kan være greit i enkelte tilfeller). Sikkert pga stor pågang er han ikke så flink til å lytte. Ikke spesielt interessert i å henvise, noe jeg opplevde som feil vurdert og frustrerende.
Har ellers godt inntrykk av det faglige. Ville dessverre ikke anbefale han.

Hører ikke etter når jeg snakker

Jeg følte at han var for stresset til å ha tid til meg. Han klarte ikke å ta til seg informasjon fra meg muntlig eller fra journalen min så det endte med at jeg måtte gjenta ting mange ganger. Jeg følte at han snakket til meg som om jeg var litt dum, og jeg fant det fryktelig frustrerende. Jeg hadde satt pris på om han hadde lyttet oppmerksomt når jeg fortalte om eks. symptomer.