Kjell-Olav Borén Svendsen
- Very pleasant person to talk to
- Dr Svendsen asks for many information (which are not always needed in my opinion)
- Very easy to get subscription or sicknote from
- Competent when problem is simple Dr Svendsen is good
BUT When problem is more complicated then
- Pain killers are often subscribed as a solution which does not solved the problem.
- Dr Svendsen does not listen other specialist opinions even more when the information comes from outside Norway (opinion based on my various experiences with him in 2 years time).
- Waiting time is usually over 25 min
Kjell Olav er en fantastisk lege. Jeg var på jakt etter en lege som var tok pasienten på alvor og brydde seg, og har fått det minst 100%. Han er en svært imøtekommende fastlege som har hjulpet meg gjennom store helseproblemer. Det skinner igjennom at han bryr seg og er glad i pasientene.
Et klart minus er at man må vente en god stund (ofte over en times tid), men dette er jo fordi han tar seg god tid til hver pasient.
Bred erfaring og kunnskap, og lett å fortelle om vanskelige tema.
Jeg vil absolutt anbefale denne legen, særlig til pasienter som søker en lyttende lege.
Det at man må vente noe betyr jo at han tar seg god tid, og etter min erfaring (Har vært min fastlege i snart 30 år) er han der 100%.
Anbefales på det sterkeste.
Kjell Olav tar seg god tid til pasientene sine, og det har bidratt til at jeg har vært noe overbærende med at han er konsekvent forsinket. Jeg velger nå å bytte fastlege fordi forsinkelsene ikke fungerer for meg lenger. Nærmere tre timer på venterommet med en ettåring blir bare så altfor meget... Han er en fin fyr, så dersom du har godt med tid kan jeg anbefale ham som fastlege.
Forsinket inntil 3 timer
Gir ikke svar på prøver
Belærende
Går lett i forsvar
Konform
Bruker angivelig 20 min i konsultasjonstid
Kan dessverre ikke anbefale han!