Said Tutunchian
Said fremstår som både kompetent og faglig dyktig. Han er flink å lytte og forklarer grundig. Han er både kvikk, handlekraftig og får ting gjort. For meg er det viktig å skjønne og forstå hva som skjer, og i så måte er Said perfekt. Han forklarer og tar seg tid til meg som pasient. Han snakker ganske fort og detaljert og er en vedlig strukturert type; er det uheldig for deg kan du ha glede av en lege som kommuniserer langsommere. For min del er Said et utmerket valg.
Dr. Said er veldig imøte kommende og er veldig flink i å lytte.
Man får en rask tilbakemelding om e resept og å skrive rekvisisjoner.
Jeg byttet legen pga beliggenhet.
Jeg vil heller gi en dårlig karakter på noen av dem som sitter i resepsjon og tar imot telefon. Noen av dem burde vært på smile- og kundebehandlings-kurs.
Fikk Said som ny fastlege etter min forrige sluttet, noe jeg synes var veldig trist. Men sorgen varte ikke lenge. Said respekterte meg og lyttet til meg fra første stund, han virker interessert i å hjelpe meg og undersøker det han er usikker på. En kjempeflott fyr og en profesjonell og dyktig lege!
Flott lege, kunnskapsrik, og tar seg bryet med å lete etter svar og riktig behandlings metode hvis nødvendig. Setter helt klart pasienten først
Interressert i pasienten, kjapp, hvis nødvendig, blir pasienten søkt videre. Svært førnøyd.