Said Tutunchian
Veldig flink og forståelsesfull. Tilgjengelig og presis på tiden som avtales. Følger nøye opp, og samtidig en person som forholder seg til regelverket. Gir god og fullverdig informasjon om sykdom og helsesituasjonen din, og man føler seg godt ivaretatt. Dette gjør at man slapper av og føler seg mentalt frisk.
En svært kunnskapsrik, flink og imøtekommende fastlege. Er meget god til å følge opp og svarer kjapt når man henvender seg ved behov. Også svært sympatisk og hyggelig person. Føler meg godt ivaretatt hos Said Tutunchian. Said strekker seg virkelig for sine pasienter. Anbefales på det sterkeste. Intet vondt å si!
Skriver ny vurdering da den forrige ikke reflekterer min siste erfaring.
Jeg har mentale helseproblemer, og mitt første møte med Said var via telefon, pga korona. Der opplevde jeg han som en relativt direkte person, noe som ikke fungerte helt der og da.
Men i dag traff vi hverandre fysisk, og han klarte å skape en trygghet for meg, slik at jeg kunne åpne opp for han for å få hjelp.
I virkeligheten oppleves han som mer empatisk enn via telefon.
Man merker at han bryr seg, og at han er opptatt av å kunne hjelpe deg på den mest effektive måten.
Dette er en lege jeg kan anbefale for de som trenger psykisk hjelp
En svært kunnskapsrik og profesjonell lege og spesialist. Tar seg tid, og lytter. Veldig empatisk av natur og en mann som tar det du sier seriøst. En veldig hyggelig lege som enkelt kan anbefales. Alltid hjulpet meg, funnet løsninger, og sendt meg til spesifikke spesialister etter behov.
Jeg har hatt dr. Tutunchian som fastlege i snart åtte år. Han er dyktig og kunnskapsrik, men ikke minst - han lytter og man får tillit til ham umiddelbart. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg fikk tips om ham da jeg trengte den hjelpen og forståelsen jeg ikke møtte før jeg byttet til ham.
Han er også veldig tilgjengelig om man benytter e-konsultasjon. De gangene jeg har brukt denne tjenesten har jeg fått svar og hjelp innen kort tid, selv tidlig på morgenen og sent på kvelden.
Alle burde hatt en fastlege som dr. Tutunchian. Det er uvurderlig.