Johnny Arne Waagan

Autorisasjon (2006)

Venteliste

51 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Johnny Arne Waagan er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Johnny Arne Waagan

dårlig

hører så vidt på hva du har og si, sender deg alltid videre til en spesialist.

Svarer alltid på mail, hyggelig og proff

Johnny er den beste fastlegen jeg har hatt, han er veldig tilstede i samtalen når jeg er der. Han er også en type lege som ikke skriver ut piller i hytt og vær, men heller forsøker å finne årsaken til problemene og alternative løsninger. I tillegg kan jeg alltid sende en mail til brynsenglegene om jeg lurer på noe, og han ringer alltid tilbake samme dag. Jeg anbefaler Johhny på det varmeste.

Ikke helt fornøyd med fastlegen min.

Jeg hadde helseproblemer over lang tid og fikk ikke noen behandling eller råd fra fastlegen min da jeg kom til ham. Jeg måtte fine ut selv hva slags behandling jeg trenger. Nå vil jeg bytte fastlegen min. :(

Anbefales ikke.

Fikk anbefalt Waagan da min forige fastlege avsluttet praksis. Jeg skal ikke tilbake dit. Jeg fikk inntrykk av at han mente mine plager var innbilte, han var sint og irritert. Jeg gruet meg veldig til å gå dit, selv om jeg hadde en godt dokumentert skade og trengte hjelp. Jeg fikk heldigvis byttet til en annen lege der jeg fikk et godt behandlingsopplegg. Han hadde hatt mye å hente på å ha tillitt til sine pasienter og å sende videre til andre det han ikke har erfaring med selv. Fikk et godt inntrykk av kontoret forøvrig, lett tilgjengelig og hyggelige lokaler.

Kan anbefales!

Waagan er en sympatisk, empatisk og faglig dyktig lege. Veldig glad jeg har han som fastlege. Alltid seriøs og lyttende! Skulle vært flere leger som han.