Alexander Wahl

Autorisasjon (1993)

Venteliste

Ingen på venteliste

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Alexander Wahl er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Alexander Wahl

ingen kommunikator og nedlatende

Pluss at han er direkte og ærlig. Nedlatende og latterliggjøring av pasient er langt fra ok, første gang hos noen lege og sjokkerende. Lite interessert i mitt syn og opplevelse som pasient av egen sykdom, virker kunnskapsrik som lege men ikke en som kan behandle komplekse sykdommer som krever mer at pasienten bidrar. Ser kun på enkelt symptomer og lytter ikke, i et komplekst sykdomsbilde hvor spesialister på området behandler det jeg har symptomer på. En slik lege kan forlenge et sykdomsforløp for en pasient, og heller legge til problem med sine raske konklusjoner. Ø-hjelps time og å ikke kjenne pasienten får komme han til gode.

Kurbadet legesenter og Lege Anne Ruud er forøvrig mitt faste legesenter, og jeg synest de gjør en fantastisk jobb. Ryddige, effektive og vennlige.

Anbefales ikke

Jeg har hatt dr. Wahl som fastlege i noen år, og jeg har vært misfornøyd med ham like lenge. Opplever han som kald, distansert og rett og slett uinteressert i pasienten. Det er først når jeg fikk barn at jeg reagerte på væremåten hans. Byttet fastlege for ungen umiddelbart, men har selv beholdt ham da kurbadet er nærmeste legekontor. Flere av hans kollegaer skal være veldig flinke, bare synd at alle har fulle lister.

Skuffet

Hele møtet med Kurbadet Legesenter og Alexander Wahl som fastlege var virkelig en stor skuffelse. Byttet fastlege samme dag.

Legesenteret var i tillegg gammelt og falleferdig.

Kald, uinteressert og distansert.

Møter ikke pasienten på en god måte. Kald, uinteressert, distansert. Skaper ikke tilit. Virker som han er mest interessert i å få deg kjappest mulig ut av kontoret.

Rekommenderas inte

Jag känner att han inte lyssnar och ser efter mina behov som patient. Jag skulle inte rekommendera doktor Wahl, då jag ofta går därifrån med en klump i magen och känner att jag inte fått den hjälp jag behöver.