Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kurbadet Legesenter
Ung med potensiale
Lege: Julian Ruben N Denil SkrevetHan er nøye og trygg i sin roll som min fastlege
Usikker på hans erfarehet med meg som kvinne 64 år. I min alder er det vanlig med mage= bukfett. Ellers er jeg en oppegående frisk kvinne. Sykkler året runt i Oslo. Med piggdekk på vintern.Trener 2-3 ganger i uken på sats. Jobber 100% på sykehus og min egen klinikk. Alle gangene jeg har vært hos Julian får jeg høre at jeg må slanke meg.
En trygg havn å komme til
Lege: Helene Berglund SkrevetDet har vært et sjokk å få dr Berglund som fastlege. Et positivt et! Her har jeg gått med plager i lang tid, bortforklart som bagateller man bare må tåle. Så overraskelsen var stor, da dr Berglund beordret hjelpemidler samt utredet plagene og fant løsninger for flere av dem. Så mange år med til dels invalidiserende og isolerende plager, som viser seg å være plager som kan behandles og/eller må følges tett. Jeg er svært glad for at jeg holdt ut den lange ventelistetiden.
Alltid tilstede, trygg og meget kunnskapsrik.
Lege: Anne Ruud SkrevetSpesialist Anne Ruud er et flott menneske! En fantastisk fastlege som har hjulpet meg med å fortsette å leve. Hun lytter, gir råd, er tilstede under besøket og er 100% dyktig og bryr seg virkelig om pasientene sine. Jeg føler meg heldig som har hun som min fastlege. Jeg tror ikke hun selv vet hva hun betyr for meg og min lille familie. Tusen takk! Tusen tusen takk for at du den du er.
Helt super!
Lege: Anne Ruud SkrevetHar hatt Anne som lege i mange år, og er så fornøyd. Hun er grundig, rolig og tar meg på alvor. Hun er flink til å forklare, og henviser videre om det må til. Hun er også mulig å få fatt i om noe står på.
Beste legen jeg har hatt.
Lege: Alexander Wahl SkrevetAlexander har vært min fastlege i mange år, og han har hjulpet meg gjennom både fysisk og psykisk sykdom.
Jeg stoler 100% på han, og hans vurderinger.
Kunne ønske jeg kunne ha han som fastlege livet ut, men han blir jo pensjonist etterhvert, og det gruer jeg meg veldig til.