Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kurbadet Legesenter
Aldri tilgjengelig
Lege: Julian Ruben N Denil SkrevetHan er god nok den ene gangen jeg greide å få time. Utover det er det aldri mulig å få time på mindre enn en måneds varsel så for behov som f.eks sykemelding er han ikke aktuell. Blitt mye penger til privatlege.
Ubehagelig
Lege: Anne Ruud SkrevetVeldig skiftende. Hyggelig og imøtekommende den ene dagen og veldig avvisende den neste. Det skaper en stor usikkerhet når man ikke vet hva man møter.
Jeg føler dessverre ikke at hun tar meg på alvor og har byttet fastlege.
Ellers veldig fornøyd med legesenteret.
Ikke tiltro til denne legen lengre etter mange år som pasient
Lege: Anne Ruud SkrevetJeg har hatt dr. Ruud som fastlege i mange år. Jeg opplever hennes behandling av meg som «humørsykt», det virker som hun behandler meg ulikt ut i fra hvilket humør hun er i. Dette fører til at jeg aldri vet hvor jeg har henne, enten er hun veldig forståelsesfull og empatisk, eller så er det null forståelse å hente, og hun oppfører seg tidvis også veldig arrogant. Oppleves som ekstra nedlatende om hun har med seg studenter, noe du føler du ikke kan si nei til. Jeg ser at denne «humørsyken» (i mangel på et bedre uttrykk) speiler seg i anmeldelsene hun har fått her. Hun får enten toppkarakterer, eller så er folk misfornøyd med henne. Begeret mitt rant over etter en legetime jeg hadde hos henne i forrige uke, hun oppførte seg arrogant og nedlatende. Jeg er lei av å grue meg til å gå til henne, og lure på hvordan hennes dagsform er og hvordan hun behandler meg ut fra dette. Jeg har byttet fastlege!
Trygg og kunnskapsrik lege.
Lege: Anne Ruud SkrevetAlltid hyggelig og imøtekommende. Blir tatt på alvor. Hun henviser til spesialister og følger så godt opp. Gla jeg har henne som fastlege.
Ung med potensiale
Lege: Julian Ruben N Denil SkrevetHan er nøye og trygg i sin roll som min fastlege
Usikker på hans erfarehet med meg som kvinne 64 år. I min alder er det vanlig med mage= bukfett. Ellers er jeg en oppegående frisk kvinne. Sykkler året runt i Oslo. Med piggdekk på vintern.Trener 2-3 ganger i uken på sats. Jobber 100% på sykehus og min egen klinikk. Alle gangene jeg har vært hos Julian får jeg høre at jeg må slanke meg.