Rebekka Johnsen Wangensteen
- Allmennmedisin
- Barne- og ungdomspsykiatri
Hun oppleves som faglig flink, men hva hjelper det når hun egentlig ikke er interessert i hvorfor du kommer. Du er heldig hvis du kommer til orde og får mer enn 8 minutters konsultasjon. Hvis ikke timen din blir avlyst da, så du må vente flere uker på ny time som også avlyses...
Har prøvd å bestille time uten hell de to siste månedene. Alt som bookes blir umiddelbart avbestilt.
Ingen bedring etter å ha tatt kontakt om problemet.
Har hatt Rebekka som fastlege siden hun begynte på Majorstuen. Alltid følt meg vel i varetatt. For første gang følte jeg at noe alvorlig kunne være på gang, og jeg ble umiddelbart tatt vare på på en svært grundig og betryggende måte. Servicen fra henne og hele teamet rundt henne var førsteklasses. Rebekka er en erfaren og kunnskapsrik lege, som anbefales på det sterkeste.
Jeg har hatt Rebekka som fastlege i flere og, det samme har mine nå voksne barn. Hun har alltid møtt oss lyttende og med gode råd og løsninger. Også når det har dreid seg om psykiske utfordringer. Hun er pliktoppfyllende og følger alltid godt opp. Vi føler oss alltid i veldig trygge hender når vi er hos henne. I tillegg til å være lyttende er hun også direkte og konkret. Anbefales på det sterkeste.
Det fungerer ekstra bra når man nå har anledning til å bestille time evt stille spørsmål digitalt.
Både jeg og min datter har Rebekka som fastlege. Hun er flink og hyggelig lege som tar tak i ting. Jeg har alltid fått god hjelp fra henne og hun er også flink med barn.
Personalet i laboratorium er også hyggelige og hjelpsomme.