Bengt Anders Wedén
Har hatt denne fastlegen i flere år. Har ofte oppfattet han som vanskelig å kommunisere med, noe andre behandlere også har kommentert. Konsultasjonene er ofte svært korte og får inntrykk av at det trekkes forhastede konklusjoner ved flere anledninger.
Ellers er han sikkert en grei fyr.
Tidligere opplevde jeg at det var lett å få time og lett å komme gjennom på telefon. Dette har endret seg. Kommer ikke gjennom på telefon og får ikke svar på helsenorge,no
Bengt er en svært god lege som lytter effektivt og er oppriktig velmenende i sin behandling av meg som pasient. Jeg føler meg svært godt ivaretatt.
Legekontoret er ofte stengt. Tlf er ofte ubemannet. De stenger mulighet for kommunikasjon på Helse-Norge.
Min samboer var hos Bengt og hun fortalte hvor hun ønsket å føde. Legen (Bengt) bekreftet og skulle fikse dette! Han gjorde ikke det han skulle og min samboer fikk feil føderplass.
I kontakt med sekretær får min samboer beskjed om at de ikke har kapasitet til å rette opp feilen de har gjort og at hun får prøve å fikse det selv.
Dårlig behandling og oppfølging av egen pasient knyttet til egen feil.