Bengt Anders Wedén

Allmennmedisin

Autorisasjon (2000)

Bengt Anders Wedén er en av 605 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Bengt Anders Wedén

Sikkert ok lege, men umulig å få time!!

Majorstuen «legesenter» er bare to ansatte leger. Det er sjelden ledig time kortere enn 4-5 uker frem i tid. Resultatet er at jeg har brukt dr.dropin i stedet, bare for i det hele tatt å få en time. De er dessuten vanskelig å nå frem på telefon. Jeg har knapt vært innom der på 5 år og for en som går sjelden til legen, er det lite tilfredsstillende at det ikke er mulig å få time når man først har behov. Ikke er legen spesielt hyggelig heller, selv on han sikkert er ok flink…

Godt fornøyd

Jeg har hatt denne legen i mange år nå og alt i alt er jeg svært godt fornøyd. Han er veldig nøye når han skal diagnostisere og har inntrykk av at han ønsker å bruke hele den oppsatte legetimen. Min opplevelse er at jeg blir tatt på alvor og det er ikke ubehagelig å snakke om vanskelige ting. Det er uproblematisk å diskutere eller ikke være 100% enig.

Når det er snakk om å bare fornye resepter ordnes dette digitalt og uten problem. Har også erfaring med at konkrete spørsmål besvares raskt elektronisk.
Har som nevnt hatt legen i mange år og har hverken behov eller planer om å bytte.

Jeg anbefaler legen på det varmeste.

Styr unna

Hadde denne fastlegen i 2 år.
Brukte legen til å fornye resepter. Men en dag trengte jeg sykemelding,og når legen skrev inn feil startdato på sykemeldingen 3 ganger generere dette 3 fakturaer. Syns det var urimelig å skulle betale 3 ganger for 1 sykemelding. Når legen ble konfrontert med dette så var legens respons umiddelbart at det var fakturautsteder som jeg skulle ta dette med. De så at dette var det fastlegen som skulle løse. Legens videre respons var da at ueg var en kverulant som fint kunne bytte fastlege. Her var det overhode ikke snakk om å komme frem til en annen løsning på problemet. I denne dialogen viste han også flere tegn på arrogant holdning som jeg mener ikke hører hjemme noe sted. Ser at det er flere som har kommentert lignende på han. Tenker at en slik "feil" som han gjorde med denne sykemeldingen fort kan generere masse penger for han ettersom han har mange pasienter på listen sin.

Sender man henvendelser til legekontoret blir de aldri besvart.

Det finnes MANGE fastleger i Majorstua området og denne legen er det bare å styre unna. Det finnes leger som tar ansvar for egne feil uansett hvor store eller små de er, og som rydder opp uten å la pasienten betale for det,og der gjør ikke denne legen.

Meget fornøyd, En fantastisk fastlege som tar deg og dine problemer på alvor

Kunnskapsrik. Hyggelig. God lytter.Dr Weden har vært min fastlege i mange år og jeg har aldri vurdert å,bytte fastlege. Som allerede skrevet , god lytter, tar deg på alvor og sender deg videre til,undersøkelser hos spesialister om nødvendig.

Fantastisk

Super fastlege. Min mann bruker fremdeles Dr Weden til tross for at vi har flyttet fra Oslo og bor ganske så langt unna. Kunnskapsrik og hyggelig.