Susilkumar Arumugam
Susil er trygg,rolig, forståelsesfull og inkluderende. Han spør alltid om familien,som har/har hatt samme fastlege,og det ikke av plikt men fordi han bryr seg. Om han er usikker på noe sjekker han det raskt opp.Kontordamene svarer alltid kjapt på meldinger og er veldig tålmodige.Synd å måtte bytte etter 27 år.
Han roter med pasienter og klarer ikke skille mellom brødre. Vansklig å få kontakt både på helsenorge lappen, telefon og mail. Vansklig å kommunisere med han.
Hatt Susil som fastlege i 13 år og veldig fornøyd. Han har følt opp med det som plager meg. Fått riktig hjelp.
Da eg flyttet til Moss byttet eg fastlege. På det somatiske var han helt ok. Men mine helseproblemer var psykisk helse. Der hadde ikke dr.susil nok kunnskaper. Han forstod ikke noe av mine psykiske problemer, og desverre så ble eg oversett som pasient. Det var ikke noe hjelp å få. Så hvis du sliter med din psykiske helse, da råder eg deg til å finne en annen fastlege.
Byttet lege for litt under et år siden da min gamle lege ble pensjonist. Har hatt mye kontakt med dr Susil i forbindelse med kreft sykdom. Han er en utrolig dyktig, bra, snill, lyttende og hyggelig lege som jeg anbefaler på det varmeste. Han har et meget dyktig og vel fungerende legekontor som viser stor smidighet. Dette er malen på en god doktor.