Line Brekke

Autorisasjon (2001)

Venteliste

213 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Legene i Nygaardsgata AS Telefonnummer69 95 50 1069 95 50 ...
Nygaardsgaten 49 1607 Fredrikstad
Line Brekke er en av 90 fastleger i Fredrikstad

Siste vurderinger av Line Brekke

En flott lege

Mine erfaringer med Line Brekke er kun positive, hun er oppmerksom samt lytter og behandler med respekt. Hun er faglig dyktig både på det somatiske og psykiske (hun ser hele mennesket). Hun har utvilsomt travle dager, men allikevel så har jeg aldri følt at det har gjort ting kritisk for meg. Noen ganger så slipper jeg inn til avtalt tid, andre ganger ikke. Og når det kommer til min egen helse så tar jeg meg den tiden som trengs, at jeg må vente på Line en gang i blant gjør meg ingenting. Jeg har alltid blitt godt mottatt av både Line Brekke, hennes ansatte og evt, vikarer. Og ja, jeg har nok sittet sur på venterommet jeg også, men det går fort over når jeg ser den alltid travle og blide Line Brekke.

mangel på interesse

mangel på interesse for pasienten
mangler oversikt og er ukonsentrert
får ikke støtte og hjelp
overfladisk

Lege Line Brekke? Ikke den beste jeg har hatt!!

Ventetiden er uendelig lang hos Line. Rekker nesten å strikke en barnesokk før man blir ropt inn. Og noen ganger kan man rekke å fullføre, men havner da på labben for å ta en injeksjon, som er overstått på 5 minutter. Så raskt kan det altså gå! Man blir faktisk spurt når man vil ha time, men blir samtidig orientert om helst å være så forsinket som mulig.
Hadde jeg vært hos lege en skjelden gang, ville jeg glatt hatt oversett ventingen, men er der fast hver 14. dag - og ettersom sokkesesongen er over, tar jeg nå mine haldolinjeksjoner på Volvat, mens jeg står på vent hos ny lege.

Ofte fraværende

Når man får time hos Brekke er hun hyggelig og humoristisk selv om hun er stresset. Man må ofte vente en time før man kommer inn til henne, hvis man får time. Det er ikke helt greit, når man har flere helseplager som påvirker hverandre, å hele tiden komme til vikarer, eller vikarer for vikarer og måtte forklare sykdomsbildet sitt for hver enkelt. I år er hun bare tilgjengelig på en dag, så jeg får ikke snakket med henne om viktige bekymringer. Jeg skulle også ønske at hun var bedre på å ta meg alvorlig angående de store tingene. I dag satt jeg nesten 20 minutter og ventet på at helsesekretæren skulle svare, denne gangen møtte jeg en hyggelig person (det har ikke alltid vært slik), men vikaren var syk, så jeg måtte gå til en annen, som forsåvidt er greit når det gjelder luftveisinfeksjon, men fikk sen time (men glad for at jeg fikk time) og råd om å ringe legevakta (!) dersom jeg ikke fikk puste. Synes det er trist hvis jeg skal måtte ty til legevakta når jeg har fastlege.
Ganske skuffet...

Ingen over-ingen ved siden av!

En lege som alltid tar seg tid-selv om hun er forsinka.

Alltid godt humør, engasjert og open-minded.

En populær lege har selvfølgelig mye å gjøre, så det kan ta tid å få time.

Når det er sagt;

Ingen over, ingen ved siden av!

Jeg er utrolig glad for at jeg har Line som fatlege💜