Magnus Fritsvold
Har hatt Magnus i en del år nå. Alle i husstanden har han som lege, og vi kunne ikke vært mer fornøyd.
Han er trygg, kunnskapsrik og dyktig i sitt arbeide.
Å ta med barna i barnehagealder til legen har sjelden vært så enkelt!
Alltid en time tilgjengelig på kort varsel.
Oppsummert: Fantatsisk!
Dette er en svært dyktig og fantastisk lege. Han er fastlege for både meg og mine barn (og enda fler i familien) og vi er alle av samme oppfatning: vi er i de tryggeste hender hos ham. Han følger opp, henviser når han ser det nødvendig og han er utrolig flink med barn. Han tar seg god tid og er like hyggelig selv når jeg føler vi har oppsøkt ham alt for mye i perioder. Han svarer raskere enn man kan forvente av en fastlege (selv med helt full liste!) og han er både oppmerksom og nøye. En ufattelig dyktig lege som jeg setter enormt pris på å ha som fastlege!
Han er grundig i det viktige. Rett på sak, effektiv. Henviser raskt, om nødvendig, til spesialister. Fin kommunikasjon. Føler at man er i trygge hender.
Helt super lege som tar hele pasienten på alvor. Veldig dyktig med barn. Følger opp utmerket. Kjempe fornøyd.
Magnus Fritsvold er en lege som gjør at du føler deg trygg og godt ivaretatt ved legebesøket.
Kunnskapen han innehar er gull verdt.