Ola Hagen
- Allmennmedisin
- Indremedisin
Han tar tak i det uansett har jeg erfart. Veldig fornøyd med han. Han tegner og forklarer alltid. 👍I tillegg hyggelig og omtenksom.
Den desidert beste legen jeg har vært borti noen gang. Utrolig takknemlig for at han er legen min 🙏❤️
Ærlig, medmenneskelig, hjelpende, den beste av de beste. Han er genuin. Og han er en man føler seg ivaretatt av og trygg med. Akkurat slik en god lege skal være.
Jeg er veldig glad jeg byttet fastlege og opplever legen som dyktig, kunnskapsrik og løsningsorientert. I tillegg er han hyggelig og medmenneskelig.
Nesten umulig å komme frem på telefon, 30 min ventetid er normalen. Lite løsningsorienterte på sentralbord, det meste problematiseres. Skylder gjerne på problemer med data, vansker med å komme inn.
Ved oppmøte virker det som om kontorpersonalet ikke ønsker å snakke med deg. Later som om du ikke eksisterer, mens de har gående lange private samtaler.
Må snakke høyt med betjeningen i et venterom hvor det sitter flere som lytter. Ikke bra.
Normal service er totalt fraværende, med stor konkurranse ville kundene ha forsvunnet til andre.
Selve legekonsultasjonen er det ingen ting å utsette på.