Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Jeløy Legesenter
Beste legen
Lege: Ola Hagen SkrevetHar hatt Ola Hagen i mange år som har fulgt meg opp med både det ene og det andre. Jeg har per dags dato lang reisevei til legekontoret, men kommer aldri til og bytte med mindre jeg må. Jeg har blitt fulgt opp med stoffskifte i mange år, og jeg kunne ikke hatt en bedre lege som forstår meg, følger meg opp og passer på til en hver tid. Utrolig flink og en lege som virkelig brenner for jobben🙌🏼
til stede
Lege: Trine Haug Skrevetføler meg sett og alltid velkommen,interessert og tilstede, gir råd og finner løsninger,
aldri møtt en slik lyttende og inderlig god lege
Rasende
Lege: Ola Amundsen SkrevetNå er tiden min med denne legen over. Jeg søker meg til ny - å bli skjelt ut fordi man kommenterer på behandlingen er ubehagelig, nesten skremmende! Etter fem uker er lovet henvisning fortsatt ikke sendt. Og det måtte jeg sitte 1 1/4 time og vente på venterommet på å få sagt. Reaksjonen hans var grusom.
Dette skal liksom være byens beste lege!
Trygg, kunnskapsrik og medmenneskelig.
Lege: Kjell-Axel Reier SkrevetHar hatt Reier i en del år nå, og han er uten tvil den beste fastlegen jeg har hatt.
Håper han fortsetter i mange år til.
Det gjør ikke noe å vente ekstra på timen man har fordi jeg vet han tar den tiden pasienten trenger når det er noe alvorlig.
Byens beste
Lege: Ola Hagen SkrevetJeg har aldri trengt å lure på noe hos Ola Hagen, han er kunnskapsrik og dyktig. Han forklarer alt på en måte som er lett å forstå. Han har vært overlege ved Moss sykehus, og man opplever som pasient at han kan det han snakker om.
Han ser også pasientene, ikke bare sykdommene eller plagene, det er det ikke alle leger som gjør.