Bestill time

Bestill time

Undersøkelse og behandling
Sted: House of Health
Pris: 1500 kr

En undersøkelseskonsultasjon består av anamnese, fysisk funksjonsundersøkelse, ultralydundersøkelse* og behandling. Behandling kan innebære manuell behandling, øvelser, treningsplan m.m. Varighet: 60 minutter. Pris for påfølgende behandlinger er 850 kr (varighet: 30 minutter).

*Ultralyd belastes som tilleggstjeneste.

I dag 23. feb I morgen 24. feb Tir 25. feb Ons 26. feb Tor 27. feb

Stavros Litsos er manuellterapeut i Oslo og Asker

Siste vurderinger av Stavros Litsos

Utmerket behandling og målrettet oppfølging hos Stavros ved House of Health

Klinikk: House of Health Skrevet

Jeg har vært kunde hos Stavros siden 2017-2018, og har fått behandling både i forbindelse med min satsning på langrenn og som mosjonist med mål om maraton, eller bare ved generelle skader og plager. Stavros er utrolig dyktig til å kartlegge både plager og skader raskt, og han er målrettet i tilnærmingen sin for å sikre at man kommer raskt i gang med behandlingen og tilbake i trening. Hver gang jeg har hatt utfordringer, har han jobbet systematisk for å finne den beste løsningen, noe som har resultert i både rask bedring og forebygging av nye skader. Jeg har fått en profesjonell og grundig behandling som har hjulpet meg til å prestere på mitt beste.

Hyggelig og kunnskapsrik

Klinikk: House of Health Skrevet

Stavros er sterk faglig, flink til å lytte og flink til å forklare hvorfor man har vondt og hva som må gjøres for å bli kvitt smertene. I tillegg er han en veldig hyggelig kar.

HELT UTMERKET BEHANDLING

Klinikk: House of Health Skrevet

Jeg har mottatt regelmessig behandling hos Stavros Litsos over en periode på flere år; en utelukkende meget positiv erfaring.

Stavros Litsos er uten tvil usedvanlig faglig dyktig. Han er dessuten meget oppmerksom, stiller riktige diagnoser, og opptrer alltid imøtekommende. Han gir konsis informasjon, gode råd og relevante øvelser, med oppfølging, noe som igjen har alltid munnet ut i gode resultater. Jeg føler meg ganske privilegert som får behandling hos ham, og kan trygt gi ham min beste anbefaling.

Svært dyktig & kunnskapsrik

Klinikk: House of Health Skrevet

Anbefales på det ytterste! Stavros er utrolig erfaren. Ikke bare tar han hensyn til de skadene du har, han tenker også langsiktig med forebygging på andre eventuelle skader og slitasjer som kan oppstå. I tillegg forstår han at hver enkelt har sine behov, og sikrer at kroppen best mulig kan pushe gjennom skader når det trengs. Ufattelig lærerikt å være der, og vet at jeg alltid er i trygge hender!

Utrolig dyktig

Klinikk: House of Health Skrevet

Mye kunnskap, og et utrolig flink til det han driver med. Anbefaler på det høyeste! Har hjulpet meg gjennom mange skader, som gjør at jeg kan fortsette med idretten min!