Erik Kristian Zahl-Pettersen

Autorisasjon (2002)

Erik Kristian Zahl-Pettersen er psykolog i Fredrikstad

1 vurdering

Siste vurderinger av Erik Kristian Zahl-Pettersen

En av de sjeldent dyktige!

Klinikk: Erik-Kristian Zahl-Pettersen Skrevet

Erik er meget dyktig, jeg snakker ac erfaring. Han er flink til å oppfatte din tilstand og handle på en måte slik at du føler deg ivaretatt og hørt. Han sier også enkelte ting rett ut, og det er kanskje ikke behagelig akkurat det og da, men du skjønner fort at det er fordi det er til ditt eget beste.
Jeg fikk mye hjelp av Erik, både i forbindelse med depresjon og andre observasjoner han hjalp meg med.
Han er hyggelig, evner å vise skjønn og snakker til deg som et medmenneske og ikke som en papir mappe som skal videre i systemet. Jeg har snakket med 6 psykologer i mitt liv og alle uten om en har vært hyggelig og til hjelp, men Erik er uten tvil den mest kompetente psykologen jeg har snakket med. Anbefales på det sterkeste

Varm og ærlig

Klinikk: Erik-Kristian Zahl-Pettersen Skrevet

Hadde gleden av å ha Erik-Kristian som min første (og forhåpentligvis siste) psykolog. Han nøstet opp i det viktigste ila 4 timer, og ga meg både tydelig og ærlige tilbakemeldinger, samt en herlig medmenneskelighet og varme.

Anbefales på det sterkeste.

Trygg i faget sitt og ett flott menneske

Klinikk: Erik-Kristian Zahl-Pettersen Skrevet

Etter nesten ett helt liv i psykiatrien hvor jeg følte jeg bare famlet i mørket, var det vanskelig å tro at det fantes noen psykolog der ute som jeg ville føle meg trygg på og som ville klare å hjelpe meg . Så en vakker dag fikk jeg tildelt Erik Kristian Zahl Pettersen . Og jeg kunne nok skrytet av denne mannen i timesvis . Han er veldig dyktig i faget sitt ,han observerer og ser deg godt som pasient /menneske , han er medmenneskelig, han er direkte og ærlig (uten at man føler på ubehag )noe jeg setter veldig pris på , og som jeg synes er viktig i psykiatrien. Jeg kan anbefale denne psykolog spesialisten på det sterkeste!