Kristin Helene Høstmark

Psykolog

Autorisasjon (2000)

Kristin Helene Høstmark er psykolog i Asker

Siste vurderinger av Kristin Helene Høstmark

Dyp insiktsfull og tung erfaring

Klinikk: Kristin Høstmark Skrevet

Kristin har hjulpet meg på flere forskjellige måter under en tøff periode og under mange år. Hun lytter og hjeper en å se hva som er viktig å fokusere på. Selvsagt er det med valg av terapeut veldig personlig men jeg føler meg alltid sett og støttet av Kristin. Jeg kan virkelig anbefalle Kristin siden hun har veldig brei erfaring, kunnskapsrik psykolog og som person er hun veldig hyggelig, varm og tilmøtesgående.

Kunnskapsrik, trygg, rolig og genuin.

Klinikk: Kristin Høstmark Skrevet

Kristin er et fantastisk mennesket som har fulgt meg i mange år! Meget dyktig og faglig sterk. Tilstedeværende, lyttende og ser meg alltid! God til å tilrettelegge timene slik at det passer meg. Genuint interessert i meg som pasient og god på å skape trygghet og tillit!

Til stede, oppriktig og kunnskapsrik

Klinikk: Lysne Psykolog Nydalen Skrevet

Hun er lyttende og tar seg tid. Hun er har utvilsomt betydelig kompetanse i faget og er genuint opptatt av meg som pasient.

Føler meg sett

Klinikk: Kristin Høstmark Skrevet

Endelig kom jeg til en psykolog som ser meg og som følger meg opp. Etter utallige forsøk hos forskjellige psykologer var jeg heldig og fikk time hos Kristin. Jeg er veldig fornøyd med samtaler og behandling.

Uprofesjonell og arrogant

Klinikk: Kristin Høstmark Skrevet

Bekymringsverdig adferd. Denne psykologen oppfattes som manipulerende, og forvirrer ved å stadig skifte synspunkt. Hun gjesper og ser bort og sukker påfallende under samtalene. Hun virker uinteressert og holder heller ikke avtaler. Hun kom en halvtime for sent ved to anledninger.