Bjørn Otto Meyer
Det er den beste psykologen jeg noengang har gått til. Utrolig dyktig på å se, høre og ta deg på alvor. Hjelper deg til å se ting fra ulike perspektiver og kommer med gode tilbakemeldinger. Kan anbefales på det varmeste!
Jeg har vært i behandling hos Bjørn Otto to ganger. Første gang for mange år siden, og nå har jeg nylig avsluttet en ny behandlingsrunde hos han. I begge tilfeller grunnet tyngre depresjon.
Har opplevd god hjelp begge ganger. Utrolig dyktig fagperson og en engasjert psykolog som virkelig bryr seg.
Enig med de andre anmeldelsene her. Bjørn Otto Meyer er en fantastisk psykolog som har hjulpet meg mye. Engasjert, genuin, god til å se og lytte pasienten, og gir mange gode innspill.
Utrolig dyktig. Flink til og se deg og til å bygge opp tillit. God lytter og veileder. En som virkelig stiller opp for pasientene sine!
Bjørn Otto er fleksibel, og kunnskapsrik. Får enn til å reflektere over egen situasjon, og opplevelser, forså ledsage enn gjennom gode teknikker for å komme dit enn vil.