Michele Scrinzi
Jeg har vært i terapi med Michele i over et år nå, og jeg er superfornøyd. Det er en veldig positiv opplevelse. Han behandler meg med stor respekt.
Han husker alltid hva vi snakket om i forrige time, han er ærlig, hyggelig og skapte en trygg atmosfære hvor jeg kan være meg selv. Anbefales!
Jeg er så glad for at jeg fant denne sjeldne og fantastiske psykologen, som ble min redning! Han ble mitt stødige lys i en mørk tunnel, og vanskelig periode i mitt liv. Hans oppfølging er omsorgsfull og god. Han lytter beroligende på mine problemer, gir gode, oppmuntrende råd og gir meg en etterlengtet følelse av trygghet. Han er der nesten alltid når jeg trenger ham, og det er så godt! Han har absolutt hjulpet meg videre i livet, og til å finne og se lysere på livets gode sider. Jeg kan anbefale ham på det varmeste!
Han er dyktig til å få deg til å se hva som er og hvordan å komme frem til løsninger på en trygg og sikker måte.
Du føler deg sett ,hørt og forstått.
Som en som har vært med psykiske problemer i mange år, har jeg møtt ulike psykologer og psykiatere fra forskjellige kulturer.
Så for meg selv anser jeg meg selv for å ha erfaringen til å si at Dr. Michele er en person som virkelig bryr seg om pasientene sine, lytter veldig godt og husker alt som blir sagt.
Det er ikke nødvendig å snakke om kunnskapen hans, den er omfattende og gir meg, som pasient, et nytt, annerledes perspektiv på problemet mitt.
Han nærmet seg alle problemer, alle vanskeligheter jeg møtte, veldig alvorlig, uten å dømme, selv når jeg ikke stolte på meg selv og bagatelliserte vanskelighetene mine.
Jeg er veldig takknemlig for at legen har denne typen støtte ved sin side.
En svært kultivert og dyktig psykologspesialist. Spesielt god på transkulturell psykoterapi. Han er trygg, empatisk og har en fantastisk humørsans.
Jeg har ingenting negativt å si om han.