Tina Avantis Johnsen
Det å ha digitale konsultasjoner med Tina oppleves nært og trygt. Trygt, både fordi man sitter hjemme i sitt eget hjem, men aller mest fordi Tina skaper denne tryggheten fra første møte. Det oppleves også veldig nært å ha konsultasjon med Tina, jeg har ingen opplevelse av at skjermen lager noen avstand fordi Tina er nær i møte med meg. Tina har en egen tilstedeværelse og hun lytter, men hun utfordrer meg også på en veldig fin måte. Takknemlig for å ha Tina som støttespiller i min prosess.
Det å ha digitale timer over nett i sammen med Tina har vært til stor hjelp for meg. Det å kunne sitte i sitt trygge hjem å snakke ut om det som vanskelig har hjulpet meg i å kunne være åpen og ærlig sammen med Tina. Jeg opplever Tina som trygg, kunnskapsrik og dyktig i sitt fag. Igjennom hennes veiledning har har jeg oppnådd personlige mål jeg aldri hadde trodd jeg skulle, før jeg begynte med time hos Tina.
Hennes trygghet, åpenhet og godhet gjør det godt å snakke sammen med Tina.
Er du på jakt etter en psykolog, så anbefaler jeg Tina på det høyeste.
Det å ha digitale timer med Tina oppleves trygt og hjelpsomt. Hun er alltid klar med en hjelpende hånd og støtter gjennom faglig kunnskap og oppriktig omsorg.
I have been patient of Tina's for soon 2 years. I can't even begin to explain how much she has helped me. She always makes me feel heard, comfortable and understood. Always greets you with a smile and never makes you feel judged. You can feel that she really cares about you as her patient. But as Tina says herself: "You can't help someone who doesn't want help" so you have to work with the tools she gives you. Recomend her a 1000%
Jeg hadde en utrolig god opplevelse med Tina som psykolog. Hun hjalp meg et langt stykke på veien og var både støttende, men også flink til å utfordre meg på de områdene jeg trengte det.