Bestill time

Individualterapi
Pris: 1300 kr

I dag 8. nov I morgen 9. nov Søn 10. nov Man 11. nov Tir 12. nov

Om

Jeg tilbyr individuell terapi for voksne, studenter og barn og unge. Jeg tilbyr også parterapi og veiledning for personlig utvikling. Jeg kan hjelpe deg med utfordringer som uro, angst, stress, nedstemthet, depresjon, relasjonsproblemer, student- og arbeidsrelaterte vansker, livsbelastninger, søvnproblemer, livskriser, og traumer.

Mitt fokus ligger på mestring, oppmerksomt nærvær (mindfulness/bodyfulness), og å finne frem til din egen styrke, motivasjon og ressurser. Jeg har en helhetlig tilnærming til helse i mitt arbeid.

Hos meg vil du bli møtt der du er, med mål om å skape en trygg og ivaretakende atmosfære. Jeg er opptatt av kontinuerlig evaluering underveis i terapien, slik at vi sammen kan tilpasse tilbudet best mulig til dine behov.

I tillegg til min private praksis har jeg bred erfaring fra spesialisthelsetjenesten, inkludert arbeid innen allmennpsykiatrisk poliklinikk ved Distriktspsykiatrisk senter (DPS/voksne), Barn- og ungdomspsykiatri (BUP), og som kommunepsykolog i Barne- og familietjenesten (0-18 år, veiledning av foreldre, samt ansatte i barnehage og skole). Min kompetanse omfatter kartlegging, utredning, diagnostisering, behandling og veiledning. Jeg har videreutdanning i klinisk arbeid med par og erfaring innen rusbehandling og som tilsynsfører for barn i fosterhjem. Jeg har også god erfaring med online-terapi.

Som medlem av Norsk Psykologforening, er jeg forpliktet til å tilby et faglig trygt og etisk forsvarlig behandlingstilbud. Dette gir deg som pasient sikkerhet og kvalitet i terapien.

Videokonsultasjoner
Mona holder til i Trondheim, men tilbyr videokonsultasjoner til pasienter over hele landet. Fysiske konsultasjoner kan du bestille her på Legelisten. For å bestille videokonsultasjon, gå til link denne bestilllingssiden.

Autorisasjon (2023)

Mona Olsen er psykolog i Trondheim