Bestill time

Konsultasjon
Pris: 1490 kr

I dag 22. feb I morgen 23. feb Man 24. feb Tir 25. feb Ons 26. feb

Om

Jeg er en erfaren terapeut med lang fartstid fra spesialisthelsetjenesten. Jeg har videreutdanning i kognitiv terapi, og bruker hovedsaklig denne retningen i behandling. Jeg drar også inn elementer fra andre retninger, alt etter hva som hjelper den enkelte klient best. Jeg er opptatt av forebygging, og viktigheten av å søke hjelp før problemene blir for store. Jeg har spesielt god kompetanse på behandling av ulike typer angsttilstander, og tilbyr også behandling og samtaler for blant annet depresjon, søvnvansker, traumer og PTSD, relasjonelle og sosiale vansker. Jeg tilbyr også videokonsultasjoner. Mitt kontor ligger i sentrum, med diskret inngang via Helsekvartalet.

Autorisasjon

Offentlig avtale

Nei

Siste vurderinger av Tove Jacobsen

Kompetent, trygg og lyttende

Klinikk: Tromsø Psykologbehandling Skrevet

En veldig dyktig psykolog. Skaper en trygg og rolig atmosfære som gjør det lett å åpne seg. Veldig profesjonell og støttende i vanskelige stunder. Anbefales!

Trygg og god

Klinikk: Tromsø Psykologbehandling Skrevet

Mitt møte med Tove var en fin opplevelse for en som aldri har pratet med psykolog. Jeg har hatt mange fine samtaler og føler det har gitt meg mye. Anbefales å det sterkeste.