Martin Andresen
Hadde en kjempegod opplevelse hos Martin i dag. Hyggelig, kunnskapsrik og effektiv! Må bare anbefales på det sterkeste!
Martin Andresen, er veldig flink gyn og alltid hyggelig og blid:) anbefaler han på det sterkeste. jjkj
Hadde min første time hos han i dag, i forbindelse med langvarige blødninger. Han tok mine bekymringer på alvor og svarte på spørsmål jeg hadde. Forklarte i tillegg godt underveis. Følte jeg fikk en positiv opplevelse ut av en litt kjip situasjon, noe som er viktig.
Han fremstår som rolig, vennlig, trygg, kunnskapsrik - ganske enkelt en veldig, veldig fin lege.
Fine lokaler og utstyr som fremstår som nytt og moderne. Tommel opp til hele opplevelsen!
Jeg kom til Andresen en høstdag i 2017 og hadde store smerter i magen som startet et par timer før. Han undersøkte meg raskt og var rolig hele veien, han fortalte meg at graviditeten sitter utenfor livmoren og at jeg måtte opereres med en gang. Ambulansepersonalet var på stedet 5 min senere og jeg ble kjørt til sykehuset og operert. Dr. Andresen ringte meg personlig dagen etter, mens jeg fortsatt lå på sykehuset for å høre hvordan det gikk. Han er dyktig, omsorgsfull og reddet livet mitt. Nå har jeg 2 barn og har gått til han for oppfølging hver gang. Jeg glemmer aldri at jeg kunne vært død i dag hvis ikke det var for hans hjelp. Evig takknemlig
Litt blandede opplevelser med han. Virker faglig trygg, men noe kjapp og forhastet. Da jeg ringte i hans telefontid virket han irritert og lite hjelpsom. Har aldri likt gynekologiske undersøkelser (i likhet med mange kvinner) og er avhengig av en lege som ikke virker irritert over spørsmål.
Jeg håper han kan vise forståelse for sine pasienter og ikke være for kjapp.