Lina Herstad
Legen var veldig avvisende og bastant i vurdering av mitt sykdomsbilde før undersøkelsen og uten å stille spørsmål. I tillegg brukte hun vann på apparatene i stedet for glidemiddel som var ubehagelig. Byttet på dagen.
Startet med kartlegging, undersøkelse og utførelse og hadde plan for videre oppfølging. Veldig kommunikativ og besvarte alle mine spørsmål. Følte meg godt ivaretatt og fulgt opp.
De beste skussmål fra meg.
Ps: er selv helsepersonell om det er relevant for anmeldelsen
Jeg har gått til Lina i noen år og føler jeg alltid svært godt ivaretatt. Hun kommuniserer hva som skal skje og jeg føler meg sett.
Jeg er misfornøyd med møtet mitt med Lina. Hun så ikke på meg en eneste gang og avbrøt meg hver gang jeg ville si noe. Jeg fikk ikke stille spørsmål eller fortelle min opplevelse, hun satt dypt inne i skjermen. Hun konkluderte med at jeg ikke hadde noe der å gjøre og var ikke åpen for spørsmål. Jeg endte med å dra til en privat gynekolog rett etter, og fikk svar på spørsmålene mine.
En behandler som tok meg og mine problemer på alvor, fikk henvist meg for videre utredning og behandling