Elin Ødegaard
Bra gynekologisk undersøkelse, men altfor stressende konsultasjon (noe som er rart ved et så viktig tema for pasienten). Veldig dårlig oppfølging og utredning. Ble bedt om å begynne med behandling uten å få noe videre forklaring rundt bivirkninger/ alternativer eller en vurdering av hele problemstillingen min. Føler meg ikke trygg på den medisinske vurderingen da legen ikke helt husket mitt tilfelle da medisiner ble utskrevet. Sitter igjen med mange spørsmål, og det er vanskelig å komme i kontakt med lege da det virker som om det er veldig fullbooket hos henne.
Møtte hun først etter å ha ventet på time for utredning av barnløshet i tre måneder. Da måtte jeg vente en halv time over min bestilte time for å komme inn, og hun var veldig stresset og virket lite interressert i å undersøke hva som var galt. Hun viste også lite empati, og uten god begrunnelse la hun frem prøverør som eneste mulige alternativ uten å virke som om hun forsto at det var leit.
Hun var ikke hardhendt, og virket som dyktig mht gynekologiske undersøkelser.
Hun ga oss feil og forvirrende informasjon om flere forhold vedrørende prøverør og barnløshet, som fertilitetsklinikken måtte oppklare når vi kom dit.
Anbefales ikke dersom man skal utredes for barnløshet. Sikkert helt ok ved rutineundersøkelser.
Väldigt förstående och gav ett tryggt intryck. Efter att ha varit hos flera gynekologer de senaste året är hon den enda som har tagit mina problem på allvar och hjälp mig på riktigt. Fick mig att känna mig väldigt lugn. Anbefalles på det starkaste!
jeg var redd og urolig når jeg kom til konsultasjonen, men hun var veldig rolig og forståelsesfull og fortalte hele tiden hva hun gjorde. Jeg slappet av og fikk god informasjon.
Absolutt ikke å anbefale!
Jeg opplevde hun som en svært stresset lege som ikke behandlet meg med verdighet. Hun avbrøt meg hele tiden og ga med en diagnose uten å gi informsjon om den. "Det finner mye informasjon om det på nettet", var svaret jeg fikk. Hun var faglig dyktig, men brukte en terminologi som ikke var pasientvennlig.
En gynokolog før klare å ta pasienten på alvor ved å lytte, noe hun absolutt ikke gjorde.