Jon Øyvind Odland
Odland framstår veldig rolig, trygg og imøtekommende.
Opplever stor forståelse, samt korrekt og god hjelp med diverse plager i forbindelse med overgangsalder, etter nå å ha byttet til annen gynekolog.
Kunnskapsrik og trygg fødselslege/Gyn. God oppfølging både før, i og etter svangerskap. Odland lytter til pasientene og svarer godt til evt spørsmål. Anbefaler
En utrolig snill mann, som stiller opp når det trengs. Han har fulgt meg opp gjennom 2 svangerskap, og jeg har følt meg ivaretatt hele veien.
Han har vært min gynekolog i mange år og støttet meg gjennom graviditeter. Han er utrolig dyktig og kunnskapsrik. Jeg har alltid følt meg trygg hos ham. Da jeg nylig kom i behov av akutt hjelp stilte han opp på en helt enestående måte og hjalp meg midt i sin egen ferie. Han er en omsorgsfull gynekolog som er god på kommunikasjon og som virkelig ivaretok meg. Jeg håper jeg får ha ham i mange år til.
Odland er meget vennlig, og har en egenskap til å få pasienter til å føle seg trygge og godt ivaretatt. Han har mange års erfaring, og evner balansen mellom å være alvorlig å ha humor. Anbefales på det aller sterkeste.