Åsle-Marit Ullern
Veldig fornøyd med timen min hos henne. Kunnskapsrik og imøtekommende ved spørsmål. Står mye stygt her som jeg ikke kjenner igjen fra min time ihjaffall. Bare positivt fra meg!
Verste gynekologen jeg har vært borti, følte hun ikke hørte på meg. Selve ultralyden tok i underkant av 1 min, har aldri opplevd sånn type stress før. Hun forklarte ingenting og svarte kaldt på spørsmål jeg stilte. Føler ikke at hun hørte på meg eller ga meg noe beroligende svar. Ikke alle kan jobbe med mennesker og Åsle-Marit er en av dem. Hold deg unna!! finnes så mange andre empatisk og dyktige gynekologer i Oslo som er verdt pengene.
Hun fattet seg med korthet, en fin måte i skrive at jeg oppfattet henne som frekk, liten grad av lyttende.
Lite tilpasningsdyktig i forhold til meg som kanskje tilhører en annen pasientgruppe en hun er vant med.
Jeg ble ikke betrygget på noen måte.
Hun var flink, effektiv og fremsto faglig dyktig. Ingenting å utsette på henne eller timen. Ble i forkant skremt av andre vurderinger, men det hele var smertefritt og hun var flink til å kommunisere og lytte til det jeg hadde å si!
Hun gir lite informasjon, har dårlige kommunikasjonsferdigheter og har hånlige kommentarer og latter. Hun fikk meg til å føle meg veldig utrygg. Jeg gråt mens hun utførte gynekologisk undersøkelse med ultralyd men hun spurte meg ikke hvordan jeg hadde det. Hun gjør ingenting for å øke pasientenes helsekompetanse, eller for å få pasienter til å føle seg ivaretatt og velkommen. Skal aldri tilbake.