Nina Willumsen
Jeg ble diagnotisert med grov celleforandring grad 3 - jeg hadde noen spørsmål til Nina siden jeg kjente på endel uro rundt dette. Jeg fikk beskjed av legen på en arrogant måte at jeg hadde helseangst. Jeg følte meg totalt avvist og opplevde at hun manglet empati eller viste noen forståelse..... Hun var mer opptatt av å fortelle meg om hennes egen private trening og hvor langt og ofte hun jogget!
Jeg vil passe på å nevne at helsesekretærene er blide, varme og profesjonelle.
Jeg har gått hos dr. Willumsen i fire år, og får utrolig god oppfølging. Jeg føler meg hørt hver gang, og opplever henne som en varm og svært kunnskapsrik lege som vil det beste for pasientene. Hun brenner genuint for kvinnehelse! Hun er ofte forsinket, men til gjengjeld opplever jeg at hun tar seg god tid, svarer på spørsmål og gir råd. Jeg kjenner henne ikke igjen i beskrivelsene som enkelte andre har gitt i sine vurderinger (arrogant og ufin), men hun er direkte og forventer nok (med rette) at pasientene gjør en innsats for egen helse utover å gå til legen og forvente mirakler.
Følte meg sett og hørt, opplevde at hun kom med fakta om behandling og forventninger til behandling.
Hun skulle ha forsket på den behandlingen hun gir, hadde vært viktig for kvinnehelsen.
Ujålete og behagelig.
Utrolig god kompetanse om vestibulitt og vaginisme, i tillegg PCOS. Man føler seg trygg under undersøkelse og samtale. Hun lytter til deg og er veldig støttende. I forhold til PCOS så er hun veldig på dietter og er alltid en ny hun anbefaler, kan bli litt slitsomt.
Satt inn spiral med fire måneder gammel baby på venterommet. Legen var forsinket, så jeg måtte amme. Legen kom inn på kontoret når jeg ammet, og viste liten forståelse for at baby var sulten, til tross for at vi fint kunne prate mens jeg ammet ferdig. Spurte om jeg ønsket flere barn, noe jeg sa nei til. Dette avfeide hun arrogant, og sa jeg ikke kunne vite det på dette tidspunkt. Undersøkelsen var hastig og veldig ubehagelig. Opplevde at hun var hardhendt. Dette er den første gynekologiske undersøkelsen jeg har opplevd som ubehagelig. Dette førte til at jeg gruet meg til neste undersøkelse. Skal ikke til denne legen igjen. I tillegg burde hun opplyst meg om at å sette inn spiral mens man fortsatt ammet kan føre til at spiral havner på avveie, noe min gjorde.