Nina Willumsen
Lang ventetid samtlige ganger jeg har vært der, og dessverre liten service og vennlighet i resepsjonen. Gynekologen var effektiv, vennlig og fremstår kunnskapsrik.
Utrolig dyktig og flink. Jeg har aldri følt at noen har hørt på meg og mine plager før, men denne legen tok meg virkelig på alvor. Jeg har nå fått et håp om at plagene mine skal bli bedre. Veldig fornøyd!
Var hos Nina etter at jeg hadde gått i lang tid med plager og vært hos andre gynekologer og opplevde dårlig oppfølging og feilvurderinger.
Nina tok seg tid, hun delte sin kunnskap, tok meg på alvor og hjalp meg i en fortvilet situasjon!
Jeg er så glad jeg er pasient hos henne og hun ga meg råd som gjorde en helomvending på min tilværelse.
Hun kan tidvis virke litt stresset og kort i dialog, som kan slå ut litt negativt hos enkelte som har behov for en bredere dialog.
En super behagelig og flink gynekolog. Profesjonell dyktig og tillitskapende. Vil anbefale
Dr Willumsen på det varmeste.
Lang ventetid før man kommer inn til timen, dette gjelder alle gangene jeg har hat time, og når jeg har prøvd å nå gjennom via telefon.
Følte på et tidspress når jeg kom inn til gynekolog timen, og oppfattet at jeg ikke ble lyttet til noe som igjen førte til ubehag og det oppstod misforståelser i en svært sårbar situasjon.