Nina Willumsen
Opplevde henne som arrogant og ga lite informasjon.Var forsinket over halvtime hver gang og påpekte at jeg er overvektig hver gang. Er lite imøtekommende og var ikke særlig interessert i å svare på mine spørsmål.Føler at jeg måtte grave info ut av henne. At hun ikke har tid å svare og bare vil få deg ut av kontoret. Satt med dårlig følelse hver gang og mange ubesvarte spørsmål.
Legen fremstod som ustabil, fremhevet leger som bedre en andre mennesker. Kritiserte meg som pasient i gangen med andre ventende pasienter. Alt i alt en forferdelig opplevelse hvor jeg forlot legekontoret gråtende . Allr andre ansatte bortsett fra legen var veldig hyggelige . Vil aldri oppsøke denne legen igjen og anbefaler heller ingen andre å gjøre det. Det hjelper ikke med faglig dyktighet når man ikke er menneskelig.
Jeg har vært hos Dr. Nina Willumsen. Måtte vente i ca. 40 minutter på å komme inn, fikk ingen beskjed fra resepsjonen om at det var litt forsinkelse. Jeg møtte en svært lite hyggelig lege som var arrogant og lite empatisk. Jeg prøvde å stille noen spørsmål, men ble møtt med en veldig negativ holdning. Jeg fikk en del frekke spørsmål tilbake og opplevde noen veldig spesielle uttalelser. Var helt i sjokktilstand da jeg satt på legekontoret, og tårene trillet etter legebesøket. Jeg forventer som pasient å bli tatt i mot på en ordentlig måte når jeg er hos legen, og spesielt når man betaler en svært høy pris hos en privatlege. Dette holder ikke mål. Anbefaler ingen å gå til Dr. Willumsen.
Grei i timen men hadde noen spørsmål så var hun irritert å svare på. Synes ikke at legen skal gjøre det på denne måte. Vi er pasienter og legen må ha tålmodighet.
anbefaler Nina på det sterkeste, svær mye forståelse, hun sier ting slik de er, på en varm måte, hun tok seg god tid, første gynekolog time og man blir tatt imot godt under undersøkelse snakker hun til pasient og undersøkelsen føles meget naturlig hun ser på det helhetlige og man merker hun virkelig vil hjelpe, om det er henvisning, råd, veiledning, ny time, hun ga meg mange gode ord, og opplevde dette som mye mer enn en vanlig gynekolog time. Veldig positivt overrasket aldri møtt på en slik sterk og god lege som Nina. Jeg skal alltid fortsette å gå til henne, samt andre medarbeidere er hyggelige, pålitelige. Nina er en seriøs dame, sier det som det er, leste noen flere vurderinger, men absolutt ingen grunn til bekymring, hun sier det som er nødvendig med god holdning, at hun skal hjelpe deg som mennesket. Nei kun positivt, var mer enn en vanlig gynekolog time kan jeg si, på en så profosjonell måte. At det er forsinkelse beklaget hun for med en gang, samme gjorde resepsjonisten, men når man først er inne på kontoret så forstår man mtp hun er spesialist og tar seg god tid til undersøkelse og å lytte til deg som pasient, motivere og mm. Slik at forsinkelse var helt greit for meg, slik hender og har hendt hos fastlege og legevakt, full forståelse men veldig rolig kontor m/kaffe, te magasin og avslappende sted slik at man får sunket godt i sofaen og vente null problem.