Dørte Koss-Harnes
Dårlig opplegg. De hadde ikke gitt meg produkt jeg trenger på resept da jeg var hos apotek. Prøvde ringe for de har ingen epost å sende til. Men da var d ikke mulig å komme fram. Så måtte jeg avbestille for det var det jeg fikk beskjed om sist at jeg måtte ha produktet klart til timen. Så fikk jeg faktura på avbestilt time 408 kr. Jeg ringte og forklarte situasjonen…her var det en frekk person i andre enden. hun sa jeg kunne bare kommet og de fikset det da… men det ble ikke gitt beskjed om det sist. og selvfølgelig forstår de ikke og vil kun ha de ekstra penga. Hun som faktisk gjorde behandlingen vet ikke hva hun heter men hun var hyggelig.
Vil gi null stjerner men det er tydeligvis ikke mulig
Styr unna
Jeg må si at jeg ikke kjenner meg igjen i kritikken Dørthe får her. Jeg opplever henne som rett på sak, effektiv og med glimt i øyet. Jeg har full tiltro til henne, og har bare positive ting å si.
Jeg føler meg alltid sett og ivaretatt og trygg hos denne legen. Hun er kunnskapsrik og erfaren. Klar og forståelig kommunikasjon.
Skjønner ikke helt kritikken her; legen virker profesjonell og vet tydeligvis hva hun driver med. Hun skal vel ikke primært bruke tiden på sosialisering men heller bruke sin kunnskap på beste måten den tiden vi har til disposisjon? Ingenting å utsette etter to behandlinger
Jeg kom for å sjekke en negl, hun så ikke på neglene mine engang. Sa «slutt å pill her er et plaster»
Hun forsvant plutselig uten å si noe. Så fikk jeg et plaster (på noe som hadde grodd for lenge siden) og fikk beskjed om å huske å betale på veien ut🙃 kommer aldri tilbake.