Mila Lilleeng

Offentlig avtale

Nei

Mila Lilleeng er hudlege i Oslo

Siste vurderinger av Mila Lilleeng

Fantastisk hudlege med stor fagkunnskap

Klinikk: Volvat Oslo - Majorstuen Skrevet

Min datter har dessverre fått to hudsykdommer. Vi har vært hos forskjellige hudleger, men det var først når vi kom til hudlege Mila Lilleng på Volvat at min datter syntes hun ble tatt på alvor og hørt. Mila Lilleng viser omsorg, tar seg alltid god tid til å snakke med datteren min og viser stor fagkunnskap.

Mila Lilleng har en slik ro når hun snakker med datteren min og forklarer henne på en enkel måte hvordan hun skal behandle hudsykdommene. Vi har hatt meget gode resultater etter at vi har gått hos henne.

Datteren min har fått stor tiltro til hudlege Mila Lilleng og vi kan anbefale henne på det sterkeste.

En meget professjonell og hyggelig lege som bryr seg!

Klinikk: Volvat Oslo - Majorstuen Skrevet

Jeg har vært til undersøkelse og behandling to ganger hos dr. Lilleeng på Volvat. Hun har ved begge anledninger opptredd profesjonelt og behagelig. Det er åpenbart at dr. Lilleeng i tillegg til sine høye faglige kvalifikasjoner også har den egenskapen at hun bryr seg om sine pasienter. Hun tar seg god tid, kommuniserer veldig bra på et forståelig plan og gjør det behagelig å være pasient. Jeg kan gi henne mine absolutt beste anbefalinger!
Gitle Kirkesola

meget dyktig og kunnskapsrik lege

Klinikk: Volvat Oslo - Majorstuen Skrevet

Bruker doktor Lilleeng ifm med kosmetiske prosedyrer i ansiktet og dekolte område.
Alltid fornøyd med resultatene etter at jeg har vært hos henne, får alltid gode og riktige råd, hun bruker god tid, er forsiktig, smertefulle prosedyrer forløper uten påkjenninger da hun er så omtenksom og flink til "å snakke vekk smertene ".
Dr. Lilleeng er alltid tilgjengelig, lett å kommunisere, og jeg får alltid svar på spørsmålene jeg har.

Nedlatende og lite høflig!

Klinikk: Volvat Oslo - Majorstuen Skrevet

Jeg har tidligere hatt kreft i en føflekk og ble henvist videre til hudlege for å sjekke opp en føflekk. Når det kommer til det rent faglige gjorde hun dette, og som hudleger jeg har vært hos tidligere, hun sjekket også føflekker på resten av kroppen. Den delen var grei.

Men da jeg skulle ta av meg klærne og hun oppdaget at jeg hadde flere store tatoveringer, begynte hun å sukke høyt og riste på hodet og gi meg lange leksjoner om økning i hudkreft, hvor ille dette er, og fulgte opp med enda mer sukking over tatoveringene mine.
Jeg forklarte henne at de fleste av disse har jeg hatt lenge før jeg fikk kreft i føflekken, men det endret visst ikke stort. Og at jeg er svært nøye med å bruke solkrem, unngå å bli brent etc, noe min forrige hudlege var opptatt av og ga meg skryt for.

Hun anbefalte meg også å vurdere å fjerne en tatovering i stedet for å gjøre den ferdig, noe jeg i etterkant har lest mer om og som virkelig ikke er å anbefale da dette ødelegger pigmentene i huden, og gjør det enda vanskeligere å se endringer.

Hun klarte til og med og spørre meg om hvorfor jeg hadde tatt disse tatoveringene, om det var fordi "kjæresten min liker det?".

Jeg har aldri møt en lege som har vært så nedlatende og fullstendig manglet folkeskikk, det er siste gang jeg kommer til å benytte denne legen eller Volvat i det hele tatt.