Volvat Oslo - Majorstuen

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Borgenveien 2A 0370 Oslo

Siste vurderinger av Volvat Oslo - Majorstuen

Profesjonell og kunnskapsrik

Lege: Katharina Pracon Skrevet

Etter en kort periode med «sting i brystet» var jeg så heldig å få time hos Dr.Pracon. Hun er oppriktig interessert i å yte optimal helsehjelp! Grundig utredning av helsetilstand og tar meg som pasient på alvor. Stort pluss for at hun forklarer hva man tenker om tilstanden, hvilke tester man kjører og hva man vil utelukke. Blodprøver og EKG i lange baner.
Svært betryggende når man får beskjed om at dette finner vi ut av!
Heldigvis ingen dramatiske diagnoser denne gangen, men en veldig god pasientopplevelse siden man ble grundig utredet av en dyktig fagperson. Anbefales!!!

Godt å komme til Dr. Kalhid

Lege: Fakhira Khalid Skrevet

Dr. Kalhid var kunnskapsrik, hyggelig, trygg og effektiv. Jeg fikk rask avklaring og hjelp på en akutt plage, samt mulighet for oppfølging innen rammen av 1.konsultasjon om nødvendig. Det er leit at det offentlig ikke kunne stille opp tilsvarende.

Lyttende, omsorgsfull, forståelsesfull, kunnskap

Lege: Erik Hankø Skrevet

Dro på legevakten på volvat med 11 mnd gammelt barn som hadde dårlig allmenntilstand, problemer med mat/drikke, og høy feber over flere dager.
Fikk Erik som lege, barnet likte faktisk legen(!), han ble sjekket for forskjellige ting, følte oss ivaretatt, fikk støtte og ble drøftet åpent med om evetuelle diagnoser/ tester.

Legen skaffet oss «åpen dør» på Ullevål (på eget initiativ) dersom jeg kjente at det ble veldig mye, og jeg synes dette var en veldig trygg mulighet å ha.

Han tok seg tid, og vi følte oss som om det var opp til oss når vi sa oss ferdige.

Dumt han ikke er fastlege eller barnelege i offentlig sektor!

EKSTREMT FLINK

Lege: Daysi Duarte Sosa Skrevet

Hadde time hos Daysi for utmattelse, ble tatt imot av en ekstremt kunnskapsrik, lyttende og trivelig lege. Daysi setter virkelig pasienten i fokus, og ønsker å finne ut av problemene.

Trygg, kunnskapsrik, empatisk

Lege: Fakhira Khalid Skrevet

Hun er veldig tillittsskapende, kunnskapsrik, forståelsesfull. Har god tid og forklarer godt. Anbefales på det sterkeste.