Aase Høviskeland
Hun gjorde ingenting, så såvidt på sønnen min, forklarte ingenting og dette kunne like gjerne vært gjort på telefon. Var forsinket og ville ha oss fort ut igjen selv om det ikke var noen pasienter der hverken før eller etter oss.
Sønnen min fikk time, og vi fikk svar på noen spørsmål, men vi merket at vi ble sendt ut raskt. Selv fikk jeg ikke time i det hele tatt. Det var en kamp, og hun avviste henvisningen fra fastlegen min. Dette selv etter flere e-poster og etter at jeg ba om å få snakke med hudlegen på telefon. På telefon sa hun at jeg skulle få time, men det fikk jeg ikke. Til slutt ga jeg opp. Suppesenter.
Rask og dyktig. Fikk de rådene jeg trengte for å bli kvitt hudplager. Ga også ekstraservice med å reparere finger med flis
Det ble et hyggelig besøk hos legen, og jeg fikk rask hjelp med det jeg trengte. Jeg Anbefaler Aase Høviskeland!
Hun er veldig flink, har brukt henne i mange år! Flink til å lytte og er meget profesjonell,har bare gode ord å si om henne. Kan anbefale henne på det varmeste!