Leila Muslibegovic

Offentlig avtale

Ja

Leila Muslibegovic er hudlege i Trondheim

Siste vurderinger av Leila Muslibegovic

Styr unna hvis du skal opereres

Klinikk: Trondheim Hudlegesenter AS Skrevet

1) Dårlig kommunikasjon. Hudlegen klarte ikke å formidle til meg diagnosen så jeg måtte ringe til sekretæren for å få diagnosen. Da jeg stilte legen spørsmål fikk jeg enten ikke svar, hun trakk på skuldrene, eller svarte på noe annet.
2) Legen ville operere uten først å ta biopsi. Snakket med en kirurg som sa at han aldri opererer uten biopsi så jeg krevde biopsi av hudlegen hvis jeg skulle komme tilbake. Mulig det var det som gjorde at hun ble tydelig irritert på meg.
3) Hudlegen viste ingen empati da jeg var redd før operasjonen. Hun startet å operere da jeg hyperventilerte og jeg fikk beskjed om å lukke igjen munnen så jeg ikke besvimte.
4) Hun lagde operasjonssnittet horisontalt i stedet for digonalt som hun hadde tegnet opp på papir for meg på første møte. Dette betyr at arret ikke vil følge naturlig rynkeretning på nesa mi, og arret blir derfor mer fremtredende enn nødvendig. (Jeg er redd dette var en liten hevn fordi jeg klagde til sekretær over at kommunikasjonen med henne var dårlig.)
5) Da jeg skulle ta stingene gnidde hun hardt på operasjonsåret så jeg ropte av smerte. Hun sa da at hun måtte få bort sårskorpa, og fortsatte med kraftig gniing. Hun kunne vel prøvd å løse opp litt forsiktig med saltvann i stedet for å gni hardt. Det endte med at hun ikke kunne ta stingene. Å røske i nyoperert snitt er ingen god ting for å få et fint arr....
6)Jeg er dame og bryr meg om utseende på nesa mi. Jeg kontaktet fastlegen og fikk tatt stingene hos ham, og sa til fastlegen at jeg aldri skal tilbake til denne hudlegen. Jeg anbefaler absolutt ikke denne hudlegen.

Meget diktig

Klinikk: Trondheim Hudlegesenter AS Skrevet

Leila er meget diktig og grundig hudlege, imøtekommende og forståelsesfull for pasientens behov.
Anbefaller henne.

Trygg

Klinikk: Trondheim Hudlegesenter AS Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med Dr. Leila. Hun er en profesjonell, som er dedikert til arbeidet sitt og alltid vet hvordan hun skal nærme seg pasienten. Hun er veldig dyktig til det hun gjør og har ekstraordinær kunnskap

trygg og kunnskapsrik

Klinikk: Trondheim Hudlegesenter AS Skrevet

veldig fornøyd, hun er grundig. Jeg liker at hun går grundig over hele kroppen på jakt etter uregelmessigheter.

Dyktig og nøye.

Klinikk: Trondheim Hudlegesenter AS Skrevet

Svært fornøyd med behandlingen jeg har fått her av dyktige og kunnskapsrike dr. Muslibegovic. Fikk fjernet to føflekker i ansiktet; én på eget initiativ og én hudlegen selv mente burde fjernes. Fikk og svar på andre spørsmål jeg hadde.
Etter en uke ble stingene fjernet, ble svært fornøyd med resultatet da hudlegen hadde gjort et grundig arbeid som ikke hadde etterlatt arr i det hele tatt. Flinke og hyggelige sykepleiere/helsesekretærer også!