Per Espen Låhne

• Urologisk kirurgi

Autorisasjon (1997)

Offentlig avtale

Ja

Urologiklinikken Telefonnummer33 32 21 0033 32 21 ...
Kirkeveien 213 3140 Nøtterøy

Siste vurderinger av Per Espen Låhne

Forståelse og innsiktsfull.

Klinikk: Oseberg Medisinske Klinikk AS Skrevet

Er født med en sjelden genetisk tilstand som er meget kompleks. Når jeg møtte Per- Espen følte jeg at han hadde forståelse for hva jeg gikk igjennom. Jeg stilte noen komplekse spørsmål og fikk noen ærlige svar. Føler jeg fikk bekreftelse på mye som hadde plaget meg i lang tid, på kort tid. Har aldri møtt en person på så kort tid og på en og samme tid følt meg forstått.
Det skulle vært flere leger som Per- Espen, anbefales på det sterkeste.

En suveren lege og helt topp fyr

Klinikk: Oseberg Medisinske Klinikk AS Skrevet

Per Espen er rett og slett den beste legen jeg har møtt. Tre andre leger kunne ikke gi meg en forklaring om mine symptomer. Etter en vurdering med Per Espen, fikk jeg svarene og alt ble taklet i en meget vennlig og effektiv måte.

Veldig positiv opplevelse

Klinikk: Oseberg Medisinske Klinikk AS Skrevet

Utførte vasektomi og ble veldig positivt overrasket at det var så enkelt og greit. Per Espen Låhne og assistenten virket trygge og profesjonelle. Hadde gruet meg til inngrepet, men det var det ingen grunn til.

Per Espen var den 6. urologen jeg oppsøkte, og det var han som enelig hjalp meg tilbake til en tilnærmet normaltilstand.

Klinikk: Oseberg Medisinske Klinikk AS Skrevet

I samtale med min fastlege ble det besluttet at jeg skulle foreta en prostatabiopsi fordi jeg over en tid hadde litt høye verdier på blodprovene, og fordi det hadde vært og var tilfeller av prostatakreft i familien. Jeg hadde ikke kreft, men selve prøvetakningen medførte et 2 og et halvt år langt liv i store smerter. På grunn av bakterier som kom inn via tarmen, fikk jeg betennelser i urinveier og spesielt i pungen, som hovnet kraftig opp. Gjennom denne tiden frem til september i 2016 har livet vært dominert av store smerter som gjennomsnittlig kom 2-4 ganger i uka. Smertene føltes å stråle ut fra testikkelen, inn i buk og rygg på høyre side, sterke smerter i høyre ben, spesielt rundt låret, og det strålet også helt opp mot halsen og jeg ble kvalm. Føttene ble også iskalde, da spesielt høyre fot. Smertene kom først etter at jeg sto opp om morgenen, og varte da i gjennomsnitt et døgn med en smertetopp fra 5 til 7 timer. Smertestillende medisiner hjalp ingenting, og det var bare å ligge i senga og komme meg igjennom smertene. Jeg kan nevne at jeg også ble nødt til å operere inn en ny hoft etter at det ble konstatert at det var bein mot bein i leddet. Dette ble gjort i august i 2016, og jeg fikk beskjed om at min hoft var svært betent og måtte ha forårsaket mye vondt! Ja,.. det var vondt fra hofta, ... men disse nervesmertene som kom fra underlivet var langt værre! Etter å ha forsøkt flere urologer, fant jeg Per Espen Låhne på nettet, og leste omtalen av han. Jeg skrev et langt brev til han der jeg beskrev situasjonen min. Jeg fikk en dobbelttime og han tok situasjonen min på en annen måte enn noen hadde gjort tidligere. I dag går jeg fortsatt på små doser medisin, men smertene er i dag NESTEN helt borte, og jeg kan igjen begynne å leve et liv slik jeg alltid har gjort. Slik jeg opplever situasjonen min var det helt avgjørende den hjelpen som Per Espen Låhne ga meg. Jeg har forstått at det ikke er mange som opplever et slikt resultat etter en biopsi i prostata, men jeg undres vel på om det er bare meg som har endt opp slik? Så min oppfordring til de som har en lignende situasjon som jeg har hatt, er å stå på og ikke gi opp. Jeg begynte for alvor å miste troen, men jeg var så heldig å møte Per Espen Låhne, som ga meg et nytt liv.

Akkurat slik jeg ønsker en lege skal være

Klinikk: Oseberg Medisinske Klinikk AS Skrevet

Per Espen Låhne virket tillitsvekkende, engasjert og veldig grundig. Det føltes som han hadde god tid til deg, og han var en flink lytter. Han hadde også lest godt igjennom journalen over tidligere legebesøk på Oseberg og var inne i kasuset med en gang. Jeg følte han gikk systematisk til verks og var åpen for flere vinklinger.Han var dessuten flink til å forklare ting og lett å snakke med. Jeg gikk ut av legekontoret med et smil om munnen og en følelse av at jeg var vel undersøkt.