Per Espen Låhne

• Urologisk kirurgi

Autorisasjon (1997)

Offentlig avtale

Ja

Urologiklinikken Telefonnummer33 32 21 0033 32 21 ...
Kirkeveien 213 3140 Nøtterøy

Siste vurderinger av Per Espen Låhne

I særklasse ift kompetanse og trygghet

Klinikk: Oseberg Medisinske Klinikk AS Skrevet

Etter å ha forsøkt forskjellige leger ift mitt medisinske problem var jeg i ferd med å gi opp. Så ble jeg anbefalt å besøke Dr. Låhne. Han var umiddelbart lyttende, grundig og trygghetsskapende. Det at han i tillegg fant "feilen" som ingen andre gjorde gjør til at jeg sitter her og skriver denne anbefalingen (noe jeg normalt ikke gjør). Jeg kan med trygghet anbefale han som den mest profesjonelle legen jeg har møtt.

Landets beste urolog ?

Klinikk: Oseberg Medisinske Klinikk AS Skrevet

Etter å ha slitt med vondt i lysken på høyre side i meget lang tid, (ble også operert flere ganger uten bedring), ble jeg tipset om en meget dyktig lege/urolog - Per Espen Låhne på Oseberg Medisinske Klinikk. Jeg har aldri før vært hos en dyktigere lege/urolog. Hva gjør denne legen helt unik : stiller riktig diagnose, er oppdatert og nytenkende, gir ikke opp pasienten, ønsker deg frisk, gir seg ikke, god til å forklare. Han får deg frisk !
Urolog Låhne er etter min mening den beste i Norge, også på prostata problemer.
Har du helseforsikring, kan du komme på konsultasjoner gratis.

Fantastisk!

Klinikk: Oseberg Medisinske Klinikk AS Skrevet

Denne flotte legen fikk meg igjennom operasjonen med trygghet, respekt og en god humor! jeg trodde aldri jeg skulle føle meg så trygg og avslappet i en sånn situasjon! Jeg er evig glad for at det var Per Espen som utførte dette. Videre vil jeg ta all behandling jeg kan ta hos han.
Anbefales på det sterkeste!

En sjokkerende opplevelse

Klinikk: Oseberg Medisinske Klinikk AS Skrevet

En mer fantastisk lege har jeg aldri truffet. Han kan ikke beskrives med ord. Man får full tillit fra første minutt. Måten han forklarer på, hans interesse for og iver etter å løse problemet, pågangsmotet, entusiasmen, roen og ikke minst hans evne til å lytte til pasienten gjør ham til en ener blant leger på høyeste nivå. Aldri tidligere har jeg vært til konsultasjon hos et mer imponerende eksemplar av arten.

Den beste legen jeg har vert bori

Klinikk: Oseberg Medisinske Klinikk AS Skrevet

Hyggelig, let å prate med og flink til å forklare ting på en lett forståelig måte. Kommer til å anbefale til venner å bekjente.