Tore Sandanger
- Fordøyelsessykdommer
- Indremedisin
Legen virker kald, hører ikke på pasienten og har ferdigskrevet konklusjon.
Jeg anbefaler IKKE denne legen til noen.
Hvordan er det mulig at en pasient blir behandlet på en sånn nedlatende måte, uten empati, uten omtanke. Man går jo til lege fordi man er syk ikke for å bli truet eller kjeftet på ! Det første man blir møt med at «du er stresset, du skjønner ingenting !»
Hva gjør dette med en pasient som har kommet til lege for å finne ut hva som feiler med han. Hold dere unna denne legen sier jeg bare !
Kom til et trist venterom på gangen, eneste informasjon var vi henter deg .
Første spørsmål var om jeg kjørte bil , da fikk jeg ikke smertestillende .
Dette ble brukt i etterkant, jeg fikk vite jeg var stresset og nervøs. Hadde legen brukt litt forståelse og tid ville dette blitt bra. Men han kjørte på og fortalte at han ikke kunne gjøre analysen ferdig . Jeg skal ikke tilbake til dette stedet.
Legen spurte knapt om mine symptomer og opplevdes særs lite lyttende eller imøtekommende. Han avbrøt meg og spurte om jeg har hatt mye stress i livet, og at mageplager generelt er årsaket av stress. Deretter gav han meg en ferdig utskrevet lapp om stress og mageproblemer. Jeg følte meg lite tatt på alvor og mislikte sterkt at jeg ikke fikk ta meg tid til å beskrive mine symptomer og sykdomshistorie. Assistenten hans virket stresset og irritert i sin kommunikasjon. Jeg vil ikke anbefale Asker Endoskopiklinikk. Velg andre alternativer.
Ble kalt umoden pga sprøyteskrekk etter å ha vært stresset og redd, ikke nok med det at jeg skulle ta koloskopi. Spurte om å få litt tid men det hadde de ikke tid til og truet med å avslutte. Fikk mye pes under hele koloskopien om at dette må jeg komme meg over osv. Anbefaler ikke dette til personer som er nervøse eller stresset, for dette har man ikke tid til og da er det bare dra hjem.