Håvard Mundal

• Hjertesykdommer
  • Indremedisin

Autorisasjon (1981)

Siste vurderinger av Håvard Mundal

Erfaren og faglig dyktig. Anbefales.

Klinikk: BestHelse Nordstrand Skrevet

Var hos dr. Mundal for utredning av brystsmerter.
Jeg er selv lege med god erfaring innen hjerte. Det var vårt første møte, og jeg privat/personlig har ingen kjenneskap til han fra tidligere.

Svært god opplevelse. Veldig hyggelig lege som er svært faglig dyktig. Han tar gode vurderinger og ga gode anbefalinger mhp videre plan/oppfølging.
Han har lang erfaring, og forteller heletiden underveis hva han holder på med og det han ser ved undersøkelser. Han forteller selvfølgelig meg noe mer detaljert mhp hans erfaring og dagens vitenskap da vi begge er helsepersonell.

Noen har skrevet han ikke tar alle seriøst og kan være nedlatende, men det er jeg uenig i. Han har lang erfaring innen hjertesykdommer, og vet veldig godt hva han prater om, og hva slags avgjørelser han tar. Dersom man har hatt uenighet med han, så er det nok andre årsaker som ikke innebærer hjertesykdommer. Anbefales sterkt!👏

Stigmatiserende og nedlatende

Klinikk: BestHelse Nordstrand Skrevet

Datter kom gråtende ut av konsultasjonen, etter Mundal hadde brukt hele timen på å snakke om hvordan "jenter overdriver symptomer, og får angst av å kjenne etter i kroppen". Han sa videre at PAIS (post akutte infeksjonslidelser), bare er et begrep jenter bruker om å være slitne.

Sist hun var hos samme lege, ifm. langvarig syk etter EBV (kyssesyken), med uregelmessig hjerterytme og lekkasjer, var beskjeden "slå av YouTube, så skal dere se hvor lenge hun gidder å ligge der".

Den gang fikk datter siden hjelp av en barnelege som skrev ut gammanorm.
Hun spurte Mundal om ny resept.
Svaret var: "Nei, for jeg tror ikke på det".

[Lenke tatt ut av moderator]

Sosial, trygg og bryr seg.

Klinikk: BestHelse Nordstrand Skrevet

Han gir en vennlig mottagelse, gir god tid til undersøkelser og øvelser. Jeg er veldig fornøyd med dr. Mundal.

Arrogant og fordomsful

Klinikk: BestHelse Nordstrand Skrevet

Jeg ble henvist hit av lege for å være på den sikre siden angående hjerte etter lengre tid sykdom og nye smerter i venstre arm. Selv hadde jeg ingen/lite bekymringer siden jeg er ung, men lege og fysio ville være på sikre siden. Istedenfor en enkel undersøkkelse på problemet, ble jeg mesteparten av tiden snakket ned til, og legen kom med altfor mange antagelser om min psykiske helse, SELV etter at jeg ga klar beskjed om at nå forsnakka han seg. Jeg forstår at det er uvanlig med en i min alder, men det er ingen grunn til å være uprofesjonell og nedlatende.

Trygg og tillitvekkende

Klinikk: BestHelse Nordstrand Skrevet

Grundig ved undersøkelse, skravler litt, sikkert for at jeg ikke skal være redd, men det var jeg heller ikke. Stilte foreløpig diagnose med stetoskop på brystet: "å ja, avleiring på aortaklaffen" der fastlegen bare hørte en bilyd. EKG, ultralyd og ny time om et år. Gleder meg til neste besøk.