Aud Nome Dueland
Dr. Dueland har hjulpet meg med min kroniske klasehodepine som ingen annen. Hun er uten tvil den aller dyktigste hodepine nevrologen jeg har møtt og gitt meg håp i en forferdelig situasjon. Hennes ekspertise på faget er enorm og jeg anbefaler alle med hodepine å ta seg en tur til Dr. Dueland.
Dr. Dueland er en engasjert og grundig lege som evner å tenke helhetlig. Hun er dessuten vennlig og omtenksom, jeg er svært glad og takknemlig for hjelpen hun har gitt meg.
Aud Nome Dueland har både bred- og spisskompetanse i håndtering av plager. Den faglige kompetansen er noe av det beste som en pasient eller fagfelle kan møte. Med empati klarer hun å veilede sin pasient mot et bedre liv.
Jeg forlater hennes kontor etter hver eneste behandling i godt humør - og jeg har vært hennes pasient i mange år.
Dr Dueland har en lang og gedigen erfaring som nevrolog, og er spesialisert på hodepine og migrene. Dette er et område hvor mange pasienter ellers ikke føler at de blir tatt seriøst, men på dette område er Dr Dueland spesialist, og hun lytter til pasienten, utreder og setter inn en behandling/medisinering etter nøyaktig vurdering, individuelt tilpasset den enkelte pasient. Dr Dueland er meget flink, og det vet hun selv, og dette gjør også at hun kan tillate seg å tenke utenfor boksen, slik at pasienten kan få den aller beste effekt av videre behandling. Dessverre er Dr Dueland en meget opptatt dame. Hun er avtalespesialist, og kommer man med henvisning må man påberegne lang ventetid, spesielt om henvisende lege spesifisert i henvisningen at pasienten skal til Dr Dueland. I andre tilfeller fordeles pasienter med de andre nevrologene med avtale på Sandvika Nevrosenter, som i tillegg tilbyr en raskere privat tjeneste om man kan betale det hele ur egen lomme. Dr Dueland er effektiv, og god på å finne løsninger for pasienten.
Hun er hyggelig og lett å prate med. Forklarer medisinske begreper, kommer med gode fotslag til egen-behandling. Hjelpsom.