Awn Bin Akil Syed
Hvor trist det er at til tross for at de er en øyelege på 40 år, vet mennesker ikke at når øynene deres berøres, er øynene refleksivt lukket. Han var den mest uvitende og uhøflige legen jeg noensinne har sett i mitt liv.
Veldig arrogant når jeg klagde på øyelokkoperasjon. Han brydde seg ikke hvordan resultatet ble seende ut, han tok kun vekk overflødig hud. Ikke bruk han på øyelokkoperasjon! Kostet meg mange tusen å få rettet resultatet
Dårlig opplevelse, dårlig arbeid, ingen bra resultat! Angrer 1000 ganger på å ha vært pasient hos han. Aldri mer øyelokksoperasjon hos denne legen!
Fikk time raskt. Tok seg god tid til undersøkelser og forklarte rolig og greit underveis. Alt i alt er jeg godt fornøyd med konsultasjonen
Leste noe negativ kritikk før oppmøte. Kjente meg ikke igjen i noe. Han var høflig, hadde en god, hyggelig og humoristisk tone, svarte godt på spørsmål og forklarte meg hva jeg opplevde av øyeproblemer på en betryggende og lettforståelig måte.
Kontoret fremstår moderne med gode tekniske hjelpemidler og god samkjøring mellom leger og pleiere som tar bilder eller tar oss i mot. Gjorde besøket raskt og effektivt.
Veldig godt fornøyd og kan varmt anbefale både lege og pleier som hjalp meg.
Og for de som lurer, han snakket meget godt norsk.