Lørenskog øyeklinikk

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Skårersletta 18 1473 Lørenskog

Siste vurderinger av Lørenskog øyeklinikk

Totalt uinteressert og åpenbart lei jobben

Lege: Faranak Asadi Skrevet

Jeg var henvist fra fastlegen for vurdering av mislykket øyelokkoperasjon, foretatt av kirurg på en annen klinikk. Det var absolutt ingen interesse for å høre om mine problemer, blant annet et øyelokk som nå sklir opp i søvne og forårsaker mye kløe - og tykke arr som er skjemmende. "Synes du ser helt grei ut, og du kan bruke øyedråper mot kløen" var hennes løsning... Når du er så lite interessert i pasientene er det kanskje på tide å finne på noe annet - jeg setter ikke mine bein der igjen for en to-minutters "audiens" for så å bli nærmest kastet ut. Styr unna!

DÅRLIG LEGE

Lege: Awn Bin Akil Syed Skrevet

Hører ikke, bare skriker på pasienten, og snakker om hvor dårlig hjemlandet hans er. Selvom jeg sier jeg har ett peoblem, bryr han ikke i det hele tatt

Dårlig service

Lege: Faranak Asadi Skrevet

Faranak svarer ikke spørsmål, vær opptatt med noe annet og tar ikke hensyn på pasienten. Jeg skal be min fastlege aldri henvise meg dit igjen. Over en måned og Faranak har ikke sendt epikrise ennå 🙁.
Vurdering av service:dårlig kvalitet

Dårlig

Lege: Awn Bin Akil Syed Skrevet

Han er gammel. 67 år mann. Han ser ikke nøye bite kul inne vegge øye . Jeg var så lei av vibrator riste øye over 3mnd . Jeg har ringt fastlege i dag . Jeg bytte annet Øyelege . Jeg stoler ikke på Lørenskog øyelege . Han har ikke erfaring .

Meget dyktig

Lege: Awn Bin Akil Syed Skrevet

Ufortjent dårlig rating. Jeg har vært pasient hos Lørenskog øyeklinikk i flere år og har alltid blitt møtt med vennlig høflighet. Alltid god behandling hos alle jeg er i kontakt med der.
Legen min, Dr. Syed, er meget kunnskapsrik og dyktig. Han gir meg alltid utfyllende informasjon om tilstand og eventuell behandling. Han svarer i tillegg alltid forklarende på mine spørsmål.
Alt i alt føler jeg meg trygg og meget godt ivaretatt på Lørenskog øyeklinikk.