Jeg opererte nesen min hos Bjørn i November 2021. Jeg hadde tenkt på å operere nesen i 12 år og bestemte meg endelig for å gjøre det. Jeg så på mange forskjellige klinikker i Oslo, men etter å ha lest vurderinger på legelistene og lest om klinikken så bestemte jeg meg for Akademikliniken. Jeg er utrolig fornøyd med valget mitt!
Bjørn så akkurat det jeg så, og foreslo hva som kunne gjøres med nesen. Jeg følte meg veldig komfortabel og i trygge hender med en gang. Jeg har alltid vært litt skeptisk på å ta neseoperasjon i Norge, da det ikke gjennomføres like mange neseoperasjoner her som i andre land, så det var veldig viktig for meg å finne en erfaren og flink kirurg, og det er Bjørn! Jeg er utrolig glad for at jeg valgte å operere meg hos han.
På selve operasjonsdagen ble jeg veldig godt ivaretatt. Jeg ble tatt i mot av en sykepleier og snakket med henne, deretter snakket jeg med anestesilegen og rett før operasjonen møtte jeg Bjørn som tegnet på nesen og tok bilder av den. Jeg var veldig nervøs før operasjonen og narkosen, men de som jobber der er så hyggelige, så nervøsiteten forsvant etterhvert. Da jeg våknet fra narkosen var jeg veldig trøtt og kjente litt ubehag, men jeg fikk smertestillende med en gang. Jeg følte meg godt passet på av sykepleierne etter operasjonen.
Den første kvelden var definitivt den verste, man får ikke sove så mye, og jeg ble veldig kvalm av all medisinen jeg hadde tatt. Da jeg fikk tatt ut tampongene av nesen dagen etter følte jeg meg mye bedre. Jeg vil si at de tre første dagene var ganske ukomfortable, jeg ble veldig hoven i ansiktet, men jeg hadde ikke så mye smerter. Jeg fikk et bittelite blåmerke under venstre øyet, og et litt større under høyre øye, men det forsvant etter 2 uker.
Jeg er så utrolig fornøyd med resultatet!! Det er akkurat det jeg har ønsket meg i alle disse årene. Nesen min har blitt så fin. Jeg ville endre på en del: løfte tippen (slik at den ikke går nedover når jeg smiler), rette ut nesen, og gjøre neseborene mindre. Nesen min ser så naturlig ut. Tippen er løftet, neseborene er blitt mindre, og i profil er den så søt og fin!
Jeg er veldig glad for at jeg opererte nesen min i Norge, og på Akademiklinikken, oppfølingen har vært veldig god. (Kan ikke tenke meg at det er like god oppføling i utlandet). Det jeg også er veldig fornøyd med er at det var samme sykepleier som tok meg i mot og passet på meg på operasjonsdagen, som og tok ut tampongene fra nesen dagen etter og tok av gipsen. Veldig fint å ha en sykepleier som «følger» deg gjennom hele prosessen.
Håper denne tilbakemeldingen hjelper deg som vurderer å operere nesen og gjør det litt lettere å velge klinikk. Anbefaler alle som er usikre på om de vil operere i Norge eller i utlandet om å gjøre det i Norge! Her er du i trygge hender.
Jeg anbefaler virkelig Dr. Tvedt på det sterkeste! Han er en veldig flink kirurg som lytter til deg som pasient, og dine ønsker!